Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
5
Forumu takip ediyordum. Yarın elime ulaşacak olan Mi9t pro modeli ile aranıza katılmaya karar verdim. İlk xiaomi deneyimim. Umarım güzel ve uzun bir deneyim olur.

Edit: Forumu okumuşken birkaç soru sorayım:

-Neden rom atıyorsunuz? Ben Türkiye garantili aldım. Bana gelecek telefonun yazılımsal problemleri mi olacak? Stabil değil mi telefon?
-Pop-up kamera en çekindiğim kısım. Sorun yaşadınız mı bugüne kadar?

hocam garantili aldıysanız rom atmanıza gerek yok rom atarsanız garantiniz de gider, rom atanların çoğu imei kayıtlı olarak alıyor mesela bende öyle aldım k20 pro telefon k20 pro çin romu vardı mi 9t pro global rom yükledim otomatik güncelleme gelmiyordu diğerinde

1.5, 2 haftadır kullanıyorum açıkcası kamera ile pek işim yok fakat pop up kamera toz oluyor arada açıp temizlemek lazım, ahizesi de toz oluyor ve küçük olduğu için biraz zor temizleniyor ben sulu boya fırçası ile temizliyorum, şekersiz sakız ile hafif hafif baskı yaparak temizlemeyi de öneren var ismini hatırlayamadım şuan :D

yazılımsal problem her telefonda olabilir fakat güncellemeler sonucunda giderilir onlara fazla takmayın :)

Bana 10.3.2.0 dan sonra güncelleme gelmedi. Sizin ilk kurduğunuz global rom da 10.3.2.0 mis.. sonrasında otodan almissiniz. Neyse araştıracagm bulabilirsem , temiz kurulum yapıp yüklemeyi deneyeceğim. Teşekkürler.

hocam bazen bildirimler bug' oluyor gelmiyor yalnız şimdi aklıma geldi az önce uygulamadan bildirim gelmedi :D arada böyle oluyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor yazılımsal sorundur bence :D

serkanulucay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
0
hocam garantili aldıysanız rom atmanıza gerek yok rom atarsanız garantiniz de gider, rom atanların çoğu imei kayıtlı olarak alıyor mesela bende öyle aldım k20 pro telefon k20 pro çin romu vardı mi 9t pro global rom yükledim otomatik güncelleme gelmiyordu diğerinde

1.5, 2 haftadır kullanıyorum açıkcası kamera ile pek işim yok fakat pop up kamera toz oluyor arada açıp temizlemek lazım, ahizesi de toz oluyor ve küçük olduğu için biraz zor temizleniyor ben sulu boya fırçası ile temizliyorum, şekersiz sakız ile hafif hafif baskı yaparak temizlemeyi de öneren var ismini hatırlayamadım şuan :D

yazılımsal problem her telefonda olabilir fakat güncellemeler sonucunda giderilir onlara fazla takmayın :)

O nedenle zaten ufak çaplı bir şok yaşadım. Garantisi bitmeden root/rom yükleme işlemi yapamam kesinlikle. Zaten imei kayıtlı gelecek.
Toz o kadar sorun değil. Zaten yüz tanımayı değil de parmak izi okuyucusunu kullanmayı düşünüyorum. Hem her defasında pop-up aç kapa yavaşlığı olmaz, hem de toz vs. durumları en aza indirger. Gerçi telefonda toza ve suya karşı dayanıklılık olmamasının tek sebebi bu pop-up.

Ben temizlik için yumuşak dış fırçası (çocuk) kullanmayı düşünüyorum. :) Daha etkili diyorlar.

Yazılımsal sorunlar belki de miui 11 ve android 10 ile düzeltilir. Yoksa wp aramasında otomatik pop-up çıkması gibi sorunlar devam eder. TR sürümünde netflix yüklü zaten. Onda da bi sorun çıkmayacaktır.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bana 10.3.2.0 dan sonra güncelleme gelmedi. Sizin ilk kurduğunuz global rom da 10.3.2.0 mis.. sonrasında otodan almissiniz. Neyse araştıracagm bulabilirsem , temiz kurulum yapıp yüklemeyi deneyeceğim. Teşekkürler.

Cihazınız ile alakalı bütün aradığınız konulara aşağıdan ulaşabilirsiniz hocam.Ayarlar telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.
Redmi K20Pro/Mi9T Pro

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Cihazınız ile alakalı bütün aradığınız konulara aşağıdan ulaşabilirsiniz hocam.Ayarlar telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.
Redmi K20Pro/Mi9T Pro
Bütün konulara tek tek baktım fakat bildirim ışığı ile alakalı yaşadığım sorunun çözümünü maalesef bulamadım. Ekran resimlerini ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-13-19-22-13-407_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-10-13-19-22-13-407_com.android.settings.png
    158,3 KB · Görüntüleme: 22

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
5
Bütün konulara tek tek baktım fakat bildirim ışığı ile alakalı yaşadığım sorunun çözümünü maalesef bulamadım. Ekran resimlerini ekliyorum.

hocam sizin 10.3.4'e güncelleme gelmemesinin sebebi sizin ki MIXM rom benim ki EUXM ben yanlış söylemişim global diye avrupa rommuş benim ki :) miui global 10.3.4 kısmındaki global yazısına aldandım her seferinde şaşırıyorum bunu kusura bakmayın :)

MIXM : Global

EUXM : Avrupa

RUXM : Rusya

INXM : Hindistan

CNXM : Çin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-13-19-53-51-686_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-10-13-19-53-51-686_com.android.settings.png
    162,1 KB · Görüntüleme: 20

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

Global rom da Bildirim Işığı ile alakalı bir sorunla karşılaşmadım hocam.
( Bildirim Işığı nın PopUp kameranın üzerin de olduğunu biliyorsunuz değil mi?)
Donanım olarak, Ayarlar - Telefon Hakkında - Kernell versiyonuna ardı ardına tıklayarak Donanım testlerine girip Check info kısımından Bildirim Işığını test eder misiniz.
Telefonu şarja taktığınız da yanıyor mu peki?

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
hocam sizin 10.3.4'e güncelleme gelmemesinin sebebi sizin ki MIXM rom benim ki EUXM ben yanlış söylemişim global diye avrupa rommuş benim ki :) miui global 10.3.4 kısmındaki global yazısına aldandım her seferinde şaşırıyorum bunu kusura bakmayın :)

MIXM : Global

EUXM : Avrupa

RUXM : Rusya

INXM : Hindistan

CNXM : Çin
Evet hocam eu da olduğunuz için güncelleme almissiniz. Ben global de olduğum için burada kalmışım:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi donanım teste de baktım yanıyor bir sorun yok. Şarja takınca da yanıyor hocam..
Donanım olarak, Ayarlar - Telefon Hakkında - Kernell versiyonuna ardı ardına tıklayarak Donanım testlerine girip Check info kısımından Bildirim Işığını test eder misiniz.
Telefonu şarja taktığınız da yanıyor mu peki?[/QUOTe baktim
Telefonu şarja taktığınız da yanıyor mu peki?

Moderatör tarafında düzenlendi:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Evet hocam eu da olduğunuz için güncelleme almissiniz. Ben global de olduğum için burada kalmışım:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi donanım teste de baktım yanıyor bir sorun yok. Şarja takınca da yanıyor hocam..

Hepsi çalışıyor ve Ayarlarınızın da doğru ve Açık olduğunu söylüyorsunuz.
Rom kaynaklı bir bugtır diyebiliyorum hocam.
İmie işlemi yapılmadıysa sıfırlayıp veya farklı bir rom kurabilirsiniz.

Burhan1453

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burhan
Cihazım
K 20 pro
Konular
0

archesm

Süper Üye