- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- One Plus 10 Pro
- Meslek
- Web Developer
- Konular
- 5
Forumu takip ediyordum. Yarın elime ulaşacak olan Mi9t pro modeli ile aranıza katılmaya karar verdim. İlk xiaomi deneyimim. Umarım güzel ve uzun bir deneyim olur.
Edit: Forumu okumuşken birkaç soru sorayım:
-Neden rom atıyorsunuz? Ben Türkiye garantili aldım. Bana gelecek telefonun yazılımsal problemleri mi olacak? Stabil değil mi telefon?
-Pop-up kamera en çekindiğim kısım. Sorun yaşadınız mı bugüne kadar?
hocam garantili aldıysanız rom atmanıza gerek yok rom atarsanız garantiniz de gider, rom atanların çoğu imei kayıtlı olarak alıyor mesela bende öyle aldım k20 pro telefon k20 pro çin romu vardı mi 9t pro global rom yükledim otomatik güncelleme gelmiyordu diğerinde
1.5, 2 haftadır kullanıyorum açıkcası kamera ile pek işim yok fakat pop up kamera toz oluyor arada açıp temizlemek lazım, ahizesi de toz oluyor ve küçük olduğu için biraz zor temizleniyor ben sulu boya fırçası ile temizliyorum, şekersiz sakız ile hafif hafif baskı yaparak temizlemeyi de öneren var ismini hatırlayamadım şuan
yazılımsal problem her telefonda olabilir fakat güncellemeler sonucunda giderilir onlara fazla takmayın
Bana 10.3.2.0 dan sonra güncelleme gelmedi. Sizin ilk kurduğunuz global rom da 10.3.2.0 mis.. sonrasında otodan almissiniz. Neyse araştıracagm bulabilirsem , temiz kurulum yapıp yüklemeyi deneyeceğim. Teşekkürler.
hocam bazen bildirimler bug' oluyor gelmiyor yalnız şimdi aklıma geldi az önce uygulamadan bildirim gelmedi