Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Tecnics07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Aleykümselam hocam,
EEA romu cihazla birlikte olduğum, iki - üç haftalık süreçte yoğun kullanım da herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Fakat bir kaç kullanıcı da EEA rom ile K20 pro kullanıcıların da WiFi bağlantı sorunu yaşayan arkadaşları görüyorum.( Rom kaynaklı mı cihaz kaynaklı mı hemğz net bir bilgi henüz yok) Telefon/ Kişiler ve mesaj uygulaması stok android olduğunu belirteyim.
Stabilize ve batarya konusun da Global romu kullanmadım fakat daha stabil ve batarya konusun da global roma göre daha iyi olduğunu da görüyorum.
Yorumları takip etmeniz de de fayda var hocam.
Teşekkürler, peki Xioami Türkiye mağazalarında Mi 9T Pro EEA versiyon olarak mı? Yoksa Global versiyon olarak mı geliyor bundan bir bilginiz var mı?
Eğer EEA versiyon geliyorsa bnm cihazımın modeli M1903F11G acaba aynı model mi? Bu bilgiler paylaşılırsa çok muazzam olur...

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
arkadaşlar merhaba. 9t pro 6/128 versiyon ile aranızdayım. aynı cihazın 64 gb lık modeli de arkadaşımda var. telefonlar aynı yerden (batum) alındı ancak onun cihazı 10.3.3 kullanırken ben 10.3.2 sürümündeyim. benim rom global onunki avrupa galiba. avrupa sürümüne nasıl geçebilirim? bootloader kilidini açmak şart mı?

oguzhan69

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
arkadaşlar merhaba. 9t pro 6/128 versiyon ile aranızdayım. aynı cihazın 64 gb lık modeli de arkadaşımda var. telefonlar aynı yerden (batum) alındı ancak onun cihazı 10.3.3 kullanırken ben 10.3.2 sürümündeyim. benim rom global onunki avrupa galiba. avrupa sürümüne nasıl geçebilirim? bootloader kilidini açmak şart mı?
Sürümler arası geçişte bootloader kilidini açmanız gerekiyor.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Teşekkürler, peki Xioami Türkiye mağazalarında Mi 9T Pro EEA versiyon olarak mı? Yoksa Global versiyon olarak mı geliyor bundan bir bilginiz var mı?
Eğer EEA versiyon geliyorsa bnm cihazımın modeli M1903F11G acaba aynı model mi? Bu bilgiler paylaşılırsa çok muazzam olur...

Bu konuda daha net ve doğru bilgiyi cantara hocamızın vereceğini düşünüyorum.
Aynı modeli kullanıyoruz sizinle hocam, büyük ihtimalle de model numaraları aynı olacaktır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu konuda daha net ve doğru bilgiyi cantara hocamızın vereceğini düşünüyorum.
Aynı modeli kullanıyoruz sizinle hocam, büyük ihtimalle de model numaraları aynı olacaktır.
Maalesef Mi Shoplarda hangi versiyon satıldığına dair benim de bilgim yok hocam...

Tolguard

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga Cengiz
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
9t pro kargoda selamlae herkese şimdilik redmi note 4, 2 gün sonra 9t pro :)

Üst Alt