MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.Biz Xiaomi redmi note 4 madalyası istesek olmuyor muşaka bir yana k20 pro güzel cihaza benziyor
İyi günler hocam. Mi 9T kullanıcılarına bu madalyadan verilecek mi? Resimde madalyanın üzerine geldiğimizde Mi 9T/9T Pro yazıyor. Hem 9T hem de 9T Pro için geçerli değil mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Madalyalar neden verilmiyor
Sağolun hocam Mi 9T madalyası göremedim yalnız bu konuda. Veriliyor mu burada.Merhabalar hocam,
Farklı cihazlar olduğu için, farklı konular altında dağıtımı yapılıyor.
Madalya - MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.
Yukarıdaki konuyu takip edebilirsiniz.
Sağolun hocam Mi 9T madalyası göremedim yalnız bu konuda. Veriliyor mu burada.
Hocam selam, şuan Mi 9T Pro cihazım da 10.3.2.0 MIXM versiyonu kullanıyorum amacım Globel kullanmak fakat EEA versiyon Avrupa yasaları için son kullanıcı haklarına göre daha iyiyse, EEA versiyonu kullanmak istiyorum... Global ile arasında Stabilize ve Battery olarak bir sıkıntısı yok sanırım? Birde Global veya EEA versiyonda hangisi daha iyi ve hızlı Fixleniyor? Sanırım EEA daha kararlı gibi...Merhabalar
Bu konumuzun amacı siz Sayın Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcılarını bir araya toplayarak farklı önerileri almak ve çeşitli tavsiyeler de bulunabilmek adına deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak adına açılmıştır.
Sizler de yorumlarınız ile önerilerinizi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız.
[ Konu altına yorum yaparak, Kullanmakta olduğunuz Cihazın Modelini belirten kullanıcılara bir adet Mi9T Pro veya K20 Pro Madalyası Verilecektir ]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam selam, şuan Mi 9T Pro cihazım da 10.3.2.0 MIXM versiyonu kullanıyorum amacım Globel kullanmak fakat EEA versiyon Avrupa yasaları için son kullanıcı haklarına göre daha iyiyse, EEA versiyonu kullanmak istiyorum... Global ile arasında Stabilize ve Battery olarak bir sıkıntısı yok sanırım? Birde Global veya EEA versiyonda hangisi daha iyi ve hızlı Fixleniyor? Sanırım EEA daha kararlı gibi...