Eğer sorunu anladıysam, uygulamaları kapatıp tekrar aynı hareketi yapabiliyorum bir sorun çıkmıyorArkadaşlar cihazı tam ekran modunda kullanıyorum ; sanal tuşlar olmadan. Şöyle bi sıkıntım var. Bir uygulamada iken cihazın alt tarafından kaydırıp beklettigim zaman son uygulamalara rahatlıkla geçiyorum. Ancak arkadaki uygulamaların tamamını kapattıktan sonra tekrar aynı hareketi yapıp son uygulamalar menüsüne geçmek istediğimde sıkıntı yaşıyorum. Hareket bi türlü gerçekleșmiyor. Kaydırma yapıyorum olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Umarım derdimi anlatabilmisimdir...
Hocam şöyle ki ayarlar - ana ekran&son kullanılan kısmına girip aramayı açmak için ana ekranda yukarıya kaydır seçeneğini kapatınca sorun bi nebze olsun çözüldü. Artık yaptığım hareket daha doğru algılanıyor telefon tarafından. Ancak bazen yine takılıyor. Kaydırma hareketini yapınca tepkisiz kalıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yazılımsal mıdır acaba? 10.3.2 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme gelince sorun kalkar umarım...Eğer sorunu anladıysam, uygulamaları kapatıp tekrar aynı hareketi yapabiliyorum bir sorun çıkmıyor
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam bende full aktif kullanıyorum hiç rastlamadım öyle bir takılma sorununa belki de güncelleme gelince geçer. Bende 10.3.2 kullanıyorumHocam şöyle ki ayarlar - ana ekran&son kullanılan kısmına girip aramayı açmak için ana ekranda yukarıya kaydır seçeneğini kapatınca sorun bi nebze olsun çözüldü. Artık yaptığım hareket daha doğru algılanıyor telefon tarafından. Ancak bazen yine takılıyor. Kaydırma hareketini yapınca tepkisiz kalıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yazılımsal mıdır acaba? 10.3.2 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme gelince sorun kalkar umarım...
Anladım hocam. 10.3.2 full sürümünü indiriyorum şimdi. Ama Bootloader kilidi kapalı. Bu romu kurabilir miyim?Valla hocam bende full aktif kullanıyorum hiç rastlamadım öyle bir takılma sorununa belki de güncelleme gelince geçer. Bende 10.3.2 kullanıyorum
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eğer mi flash sürümünü yani fastboot romunu indiriyorsanız bootloader açmanız gerekir.Anladım hocam. 10.3.2 full sürümünü indiriyorum şimdi. Ama Bootloader kilidi kapalı. Bu romu kurabilir miyim?