Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S

Silinen üye 107783

Guest
Merhaba bende cihaz değiştirerek K20 Pro 8/128'le Forumun bu tarafına geçtim :)

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Arkadaşlar cihazı tam ekran modunda kullanıyorum ; sanal tuşlar olmadan. Şöyle bi sıkıntım var. Bir uygulamada iken cihazın alt tarafından kaydırıp beklettigim zaman son uygulamalara rahatlıkla geçiyorum. Ancak arkadaki uygulamaların tamamını kapattıktan sonra tekrar aynı hareketi yapıp son uygulamalar menüsüne geçmek istediğimde sıkıntı yaşıyorum. Hareket bi türlü gerçekleșmiyor. Kaydırma yapıyorum olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Umarım derdimi anlatabilmisimdir...

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Arkadaşlar cihazı tam ekran modunda kullanıyorum ; sanal tuşlar olmadan. Şöyle bi sıkıntım var. Bir uygulamada iken cihazın alt tarafından kaydırıp beklettigim zaman son uygulamalara rahatlıkla geçiyorum. Ancak arkadaki uygulamaların tamamını kapattıktan sonra tekrar aynı hareketi yapıp son uygulamalar menüsüne geçmek istediğimde sıkıntı yaşıyorum. Hareket bi türlü gerçekleșmiyor. Kaydırma yapıyorum olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Umarım derdimi anlatabilmisimdir...
Eğer sorunu anladıysam, uygulamaları kapatıp tekrar aynı hareketi yapabiliyorum bir sorun çıkmıyor

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Eğer sorunu anladıysam, uygulamaları kapatıp tekrar aynı hareketi yapabiliyorum bir sorun çıkmıyor

Hocam şöyle ki ayarlar - ana ekran&son kullanılan kısmına girip aramayı açmak için ana ekranda yukarıya kaydır seçeneğini kapatınca sorun bi nebze olsun çözüldü. Artık yaptığım hareket daha doğru algılanıyor telefon tarafından. Ancak bazen yine takılıyor. Kaydırma hareketini yapınca tepkisiz kalıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yazılımsal mıdır acaba? 10.3.2 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme gelince sorun kalkar umarım...

S

Silinen üye 107783

Guest
Bende K20 Pro'da Vodafone da Volte ve Wowifi kullanamıyorum. Ayarlar sim ayarlarında ikiside açık Vowifi wifi tercih et seçtim. Ama ne Volte aktif ne Vowifi

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Hocam şöyle ki ayarlar - ana ekran&son kullanılan kısmına girip aramayı açmak için ana ekranda yukarıya kaydır seçeneğini kapatınca sorun bi nebze olsun çözüldü. Artık yaptığım hareket daha doğru algılanıyor telefon tarafından. Ancak bazen yine takılıyor. Kaydırma hareketini yapınca tepkisiz kalıyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Yazılımsal mıdır acaba? 10.3.2 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme gelince sorun kalkar umarım...
Valla hocam bende full aktif kullanıyorum hiç rastlamadım öyle bir takılma sorununa belki de güncelleme gelince geçer. Bende 10.3.2 kullanıyorum

lawyer25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 9tPro
Konular
0
Valla hocam bende full aktif kullanıyorum hiç rastlamadım öyle bir takılma sorununa belki de güncelleme gelince geçer. Bende 10.3.2 kullanıyorum

Anladım hocam. 10.3.2 full sürümünü indiriyorum şimdi. Ama Bootloader kilidi kapalı. Bu romu kurabilir miyim?

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Anladım hocam. 10.3.2 full sürümünü indiriyorum şimdi. Ama Bootloader kilidi kapalı. Bu romu kurabilir miyim?
Hocam eğer mi flash sürümünü yani fastboot romunu indiriyorsanız bootloader açmanız gerekir.

Üst Alt