Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Hocam çok takıntılıyim ekran koruyucu konusunda. Gideyim en pahalı telefonu kılıfsız kullanıyorum ama gelip ekran koruyucu olmadan kullanamıyorum. Bu sebepten deneme yanılma yoluyla denedim hep. Nillkin e biraz fazla param gitti ama diğerleri normal hocam.
En güzeli üzerinde takılı gelenler. Oneplus ve huawei telefonlarımda üstünde gelmişti çok güzeldi.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
hocam farkettimki benim buldugum blitzpower koruyucuda k20 ye ait oldugu yazıyor bir fark var mı k20 ile prosu arasında
Hocam bende iki model de var blitzpower ikisine de sorunsuz oturdu.
İpucu - Mi9t ve mi9t Pro ekran yapısı farklı.
Bu konuda da gerekli açıklamayı yaptım. Ama blitzpower 6d koruyucu ikisine de tam uyumlu.

En güzeli üzerinde takılı gelenler. Oneplus ve huawei telefonlarımda üstünde gelmişti çok güzeldi.
Oneplus 6t cihazımda da üzerinde gelenden çok memnundum. Keşke xiaomi de yapsa

yabahut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
K20Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
EEA rom tavsiye ederim hocam. ufak tefek hatalar dışında bug yok. Yalnız kişiler-telefon uygulaması ve mesajlar uygulamaları nın stock android uygulamaları olduğunu belirteyim.
3 gündür EEA kullanıyorum gercekten Miroom olsun eu olsun global olsun aralarında en stabili EEA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

archesm abi bide K20 pro kullanıcıları olarak bi sorumuz var bi cözüm yolu bulamıyoruz Widevine l1 yüzünden netflixte 480p sorunu bu konuda ciddi talep var napabiliriz

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Teşekkürler. Hocam karışmaya başladı. Heryerde bi rom linki çıkıyor. Hindistan Raphale falan yazıyor. Tekrar sormak istedim. Bende EEA avrupayı yükleyeyimdiyorum ama telefon brick olmasındankorkuyorum. Telefon Çinden geldi, sadece ben botloader yaptım MIUI versiyonu 10.3.17\stable (PFKCNXM) yazıyor. Sürekli telefon kurcalamam. Bir kere yükleyip bırakmak istiyorum. Link ya da sayfa önerirmisiniz? Teşekkürler.

işlemler çok kolay aslında hocam, adım adım ilerleyerek ve yaptığınız işlemi anlayarak uygulama yaparsanız sorunsuz kurulum yapabilir siniz.
Sayın pendroz hocamızın hazırlamış olduğu konuyu takip edebilirsiniz.
Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Globale sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
3 gündür EEA kullanıyorum gercekten Miroom olsun eu olsun global olsun aralarında en stabili EEA

archesm abi bide K20 pro kullanıcıları olarak bi sorumuz var bi cözüm yolu bulamıyoruz Widevine l1 yüzünden netflixte 480p sorunu bu konuda ciddi talep var napabiliriz

ki netflix apk sını kurup deneyebilir misiniz?
Dönüş yaparsanız sevinirim, Teşekkür ederim.

yabahut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
K20Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
5
ki netflix apk sını kurup deneyebilir misiniz?
Dönüş yaparsanız sevinirim, Teşekkür ederim.
Denedim abi
Tam ekran olmuyor böyle youtubeda 16.9 izlersin kenarlar siyah kalırya burda alt üst sağ sol siyah ortada görüntü var
Görüntüde 480-540p arası bişey küçük gösterdiği icin 720p izlenimi veriyor

Denedim abi
Tam ekran olmuyor böyle youtubeda 16.9 izlersin kenarlar siyah kalırya burda alt üst sağ sol siyah ortada görüntü var
Bide her iceriğe ultrahd yazmışlar hd sunulmayanlara bile

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Kod adını nerden öğrenebiliriz?

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)
Gplayde cpuz var. Ordan görürsün

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Denedim abi

Drm info ile L1 durumuzu kontrol eder misiniz.
Eklediğim apk ile Ultrahd mod da izleyebiliyorum. Ve bahs ettiğiniz bir sorun ile karşılaşmıyorum.
Tam ekran yaptıkdan sonra sağ kenarlar da bulunan oklar ile ekranı genişletiyor musunuz?
Ek olarak internet bağlantınızın hızı ne kadar iyiyse o kadar iyi görüntü alabiliceğinizi unutmamalısınız.
(Ekran görüntüsü alınmadığı için görüntü kalitesini ekleyemedim)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bu telefonda 3 kılıf kullandım. Hiç birisinden memnun kalmadım. Orjinal kılıfı çok hoş, fakat yağ gibi, saten gibi. Cihazı bir türlü kavrayamiyorum. Spigen aldim oda kaba oldu ve onun arkasida kaygan. Seffaf clear aldim oda cok kaba ve kotu durdu, ama tek elle tuttuğumda cok rahat ettim. Şimdi nillkin e ait gray şeffaf kılıf gördüm, tr de alacak yer bulamadım. Linkini atıyorum. Tavsiyelere açığım. Arkası yag gibi olmasın. Tek elle kavriyayim

Denedim abi

Belki ayarlardan netflix uygulamasini tam ekran derseniz düzelir.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bu telefonda 3 kılıf kullandım. Hiç birisinden memnun kalmadım. Orjinal kılıfı çok hoş, fakat yağ gibi, saten gibi. Cihazı bir türlü kavrayamiyorum. Spigen aldim oda kaba oldu ve onun arkasida kaygan. Seffaf clear aldim oda cok kaba ve kotu durdu, ama tek elle tuttuğumda cok rahat ettim. Şimdi nillkin e ait gray şeffaf kılıf gördüm, tr de alacak yer bulamadım. Linkini atıyorum. Tavsiyelere açığım. Arkası yag gibi olmasın. Tek elle kavriyayim

Belki ayarlardan netflix uygulamasini tam ekran derseniz düzelir.
Ben nillkin şeffaf kılıf kullanıyorum. Yurt dışından başka alacak yer yok. Arkası öyle fazla yağ gibi olmuyor ama tek elle kavrama konusunds sorun yok çünkü kenarlarıda tırtıklar var. Elden kayması çok zor. Telefonun kendi rengini de gösteriyor. Tavsiyem grey olanı değil tam şeffaf olanı almanız. Ön kameraya etkisi de yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20190918_135234.jpg
    IMG_20190918_135234.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 32
Üst Alt