- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona![]()
Kod adını en basit olarak CpuZ, aıda64 gibi uygulamalar ile öğrenebilirsiniz hocam.
öneriler için de ayrıca teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.