Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)

Kod adını en basit olarak CpuZ, aıda64 gibi uygulamalar ile öğrenebilirsiniz hocam.
öneriler için de ayrıca teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Selamlar. Harika ve güncel bilgi veren forum. Tebrik ederim. Telefon geldi. Ben 6/128 diye biliyordum 8/128 geldi. İlk iş bugün botloaderı başlattım. Doğal olarak 7 gün verdi. Bakalım Sonrası Rom. Hangi romu yükleyim karar veremedim. Global/Avrupa? Tavsiyeleriniz... Teşekkürler.

K20 pro tayfa olarak Rom önerisi bekliyorum herkese selamlar

EEA rom tavsiye ederim hocam. ufak tefek hatalar dışında bug yok. Yalnız kişiler-telefon uygulaması ve mesajlar uygulamaları nın stock android uygulamaları olduğunu belirteyim.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Kod adını en basit olarak CpuZ, aıda64 gibi uygulamalar ile öğrenebilirsiniz hocam.
öneriler için de ayrıca teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben teşekkür ederim hocam sağolun:)

Barriss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
10
Arkadaşlar k20 pro nün hindistan sürümü ile global ve Çin sürümleri arasında donanımsal fark varmidir acaba yoksa sadece rom farklılıkları mi mevcut şuan benim telefonum da global 10.3.5 PFKINXM rom yüklü olarak aldım sanırım bu u hindistan rom u global rom u yuklesem mi daha iyi yoksa bunu kullanmaya devam mı etmeliyim kararsız kaldım

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)
Ayriyeten bir telefon parası vermişsiniz cam koruma için

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Mi 9T Pro kullanıyorum, Note 6 Pro'yu anneme verdim bunu aldım Tofaşdan Ferrariye binmiş gibi oldum. :D

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Ayriyeten bir telefon parası vermişsiniz cam koruma için
Hocam çok takıntılıyim ekran koruyucu konusunda. Gideyim en pahalı telefonu kılıfsız kullanıyorum ama gelip ekran koruyucu olmadan kullanamıyorum. Bu sebepten deneme yanılma yoluyla denedim hep. Nillkin e biraz fazla param gitti ama diğerleri normal hocam.

ilkeraslantas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Hocam çok takıntılıyim ekran koruyucu konusunda. Gideyim en pahalı telefonu kılıfsız kullanıyorum ama gelip ekran koruyucu olmadan kullanamıyorum. Bu sebepten deneme yanılma yoluyla denedim hep. Nillkin e biraz fazla param gitti ama diğerleri normal hocam.
hocam farkettimki benim buldugum blitzpower koruyucuda k20 ye ait oldugu yazıyor bir fark var mı k20 ile prosu arasında

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Bende 1 ayı aşkın süredir K20 Pro 6/64 red modelini kullanıyorum. Telefondan çok ama çok memnunum. (eu 10.3. 16 rom tek hat kayıtlı olarak geldi)
Tek sıkıntım telefon cebimdeyken (sadece cebimde yapıyor) arada restart yapıyor (genelde günde 1 kez)
Normal kullanımda hiç olmuyor. Romdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum (bir sürü uygulama, banka vs indirdim uğraşmak istemiyorum)
Sorunun cepteyken parmak izi veya yüz tanımadan olduğunu düşünüyorum, parmak izi ve yüz tanımayı şimdilik iptal ettim şu an sorun yok. Tek tek deneyip hangisinde sorun olduğunu bulacağım.
Madalyami isterim. :))

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Teşekkürler. Hocam karışmaya başladı. Heryerde bi rom linki çıkıyor. Hindistan Raphale falan yazıyor. Tekrar sormak istedim. Bende EEA avrupayı yükleyeyimdiyorum ama telefon brick olmasındankorkuyorum. Telefon Çinden geldi, sadece ben botloader yaptım MIUI versiyonu 10.3.17\stable (PFKCNXM) yazıyor. Sürekli telefon kurcalamam. Bir kere yükleyip bırakmak istiyorum. Link ya da sayfa önerirmisiniz? Teşekkürler.

Üst Alt