- Adım
- Tayfun
- Cihazım
- K20Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 5
Drm info ile L1 durumuzu kontrol eder misiniz.
Eklediğim apk ile Ultrahd mod da izleyebiliyorum. Ve bahs ettiğiniz bir sorun ile karşılaşmıyorum.
Tam ekran yaptıkdan sonra sağ kenarlar da bulunan oklar ile ekranı genişletiyor musunuz?
Ek olarak internet bağlantınızın hızı ne kadar iyiyse o kadar iyi görüntü alabiliceğinizi unutmamalısınız.
(Ekran görüntüsü alınmadığı için görüntü kalitesini ekleyemedim)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam ekran yaptım okları kullanarak vs lakin başta belirtmeyi unuttum biz k20prolarda L3 olduğundan dolayı işte HD izleyememekteyiz ne kadar tüm yolları denesemde maks 480p gibi kalite hani böyle modlu netflix vs bulamadım daha l1 desteği gelmedi farklı farklı romlarda denedim hiçbirinde widevine sorununa cözüm yok üstüne magiskten araştırdım ordanda bi cözüm yok ondan dolayı konuyu buraya actım belki biri cözüm bulmuştur diyeBu telefonda 3 kılıf kullandım. Hiç birisinden memnun kalmadım. Orjinal kılıfı çok hoş, fakat yağ gibi, saten gibi. Cihazı bir türlü kavrayamiyorum. Spigen aldim oda kaba oldu ve onun arkasida kaygan. Seffaf clear aldim oda cok kaba ve kotu durdu, ama tek elle tuttuğumda cok rahat ettim. Şimdi nillkin e ait gray şeffaf kılıf gördüm, tr de alacak yer bulamadım. Linkini atıyorum. Tavsiyelere açığım. Arkası yag gibi olmasın. Tek elle kavriyayim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki ayarlardan netflix uygulamasini tam ekran derseniz düzelir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.