Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
27w ile 18w arasında şarj hızı anlamında fark var mı

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kaç üst mesajda belirttim hocam. Konuyu okumadan cevap veriyorsunuz sanırım.

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık kurcalamayacağım. İlk botloader işlemini sizin verdiğiniz bu konuya göre yapmıştım. Şimdi ordan devam ediyorum. Rom olarakta EEa olan avrupa sürümü yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Yardım ve ilginiz için.
Sadece sim kart olayı kafamı karıştırıyor. Botloaderı kendi sim kartımla yaptım, ama telefonu yeğenim kullanacak. İmei işleminden sonra . Bu sim olayı sıkıntı çıkarır mı?

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Bir kaç üst mesajda belirttim hocam. Konuyu okumadan cevap veriyorsunuz sanırım.
Belki de tatmin etmemiştir cevabınız başkalarından da yorum almak istemiştimdir, ısındıkça şarj hızının düşmesi adaptörünuzden kaynaklanıyor olabilir, verdiği güç 27W sonuç olarak hız başta neyse sonra da odur diye düşünüyorum veya bir kaç kişi daha durumu onaylarsa netleşir zaten sadece bir kişinin ev ortamında gözleme dayalı testiyle kesin kanaat veremezsiniz.

Bu şekilde yargılamanız hoş degil, burası bir forum ve kuralları siz belirlemiyorsunuz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Belki de tatmin etmemiştir cevabınız başkalarından da yorum almak istemiştimdir, ısındıkça şarj hızının düşmesi adaptörünuzden kaynaklanıyor olabilir, verdiği güç 27W sonuç olarak hız başta neyse sonra da odur diye düşünüyorum veya bir kaç kişi daha durumu onaylarsa netleşir zaten sadece bir kişinin ev ortamında gözleme dayalı testiyle kesin kanaat veremezsiniz.

Bu şekilde yargılamanız hoş degil, burası bir forum ve kuralları siz belirlemiyorsunuz.

Hayır hocam başta neyse sonda da o olmuyor. Bataryanız boşken yüksek akımla şarj edilirken dolmaya başladıkça adaptörünüzün verdiği akım azalacaktır. 27W oldukça yüksek bir değer Ctnnali hocamın da belirttiği gibi cihazlar bu düzeyde bir akımda fazlaca ısınıyor. Isınma ile doğru orantılı olarak da adaptörün verdiği akım düşüyor.

27W ile 18W arasındaki fark ise 0'dan 100'e yaklaşık 10 dakika.

teomans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
2
işlemler çok kolay aslında hocam, adım adım ilerleyerek ve yaptığınız işlemi anlayarak uygulama yaparsanız sorunsuz kurulum yapabilir siniz.
Sayın pendroz hocamızın hazırlamış olduğu konuyu takip edebilirsiniz.
Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Globale sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık kurcalamayacağım. İlk botloader işlemini sizin verdiğiniz bu konuya göre yapmıştım. Şimdi ordan devam ediyorum. Rom olarakta EEa olan avrupa sürümü yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Yardım ve ilginiz için.
Sadece sim kart olayı kafamı karıştırıyor. Botloaderı kendi sim kartımla yaptım, ama telefonu yeğenim kullanacak. İmei işleminden sonra . Bu sim olayı sıkıntı çıkarır mı?

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Hayır hocam başta neyse sonda da o olmuyor. Bataryanız boşken yüksek akımla şarj edilirken dolmaya başladıkça adaptörünüzün verdiği akım azalacaktır. 27W oldukça yüksek bir değer Ctnnali hocamın da belirttiği gibi cihazlar bu düzeyde bir akımda fazlaca ısınıyor. Isınma ile doğru orantılı olarak da adaptörün verdiği akım düşüyor.

Bu şekilde cevap verse anlarım ama o ısınmadan bahsetmiş ben şarj etme sürelerini sormuştum zaten sizin açıklamanız daha uygun olmuş oldu teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu şekilde cevap verse anlarım ama o ısınmadan bahsetmiş ben şarj etme sürelerini sormuştum zaten sizin açıklamanız daha uygun olmuş oldu teşekkürler

Basit matematiksel hesapla aradaki sürenin %50 fark etmesi gerekli ancak zannediyorum Ctnnali hocam ısınma nedeniyle bu kadar fark etmediğini belirtmek istemiş mesajında. Sorun çözüldüğüne göre tartışmanın da pek anlamı yok. :)

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90

Eve dayalı test yapmadım hocam. Bir telefoncu olarak akım metrem var amper ölçen. Sarj konusunda powerbank araba şarj aletleri vs akımları ölçerim. Başta neyse sonra odur diye birsey yok. Hızlı şarj daki mantık şudur. Hız ile sıcaklık ters orantılıdir. Cihaz ısındikca şarj hızı düşer. Ampere uygulaması ile de bu durumu takip edebilirsiniz. Bu sebepten cihazda oyun oynarken veya yazın en sıcak aylarında daha yavaş şarj olduğunu fark edersiniz hocam.

Evet hocam matematiksel olarak daha fazla fark olması lazım ama dediğiniz gibi ısıdan dolayı 10 dakika kadar fark alabiliyorum.

ergenekon34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ruhi
Cihazım
samsung
Konular
2
k20 pro ilearanızdayım bi madalya rica etsem

Gökbörüü

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuğrul
Cihazım
Z3
Konular
1
Discord uygulamasında kulaklığı takarsanız mikrofon sesi karşıya gitmiyor, bir de wpdan mesaj gelince o mesaja bakmadan ana ekranda gezinirseniz -mesela YouTube videosu izlemek.- aynı mesaj bildirimi bir daha geliyor sanki hatırlatıcı gibi.
Eu rom kullananlar bu sıkıntıları yaşıyor mu?
Spigen rugged armor aldım bu arada telefonun bütün güzelliği gitti,en azından nazardan korur :D

Mi9tpro kullanıyorum madalya için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Üst Alt