Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Kod adını nerden öğrenebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam. Ekran koruyucu konusunda sıkıntılar var. Bir cok koruyucu denedim. Öncelikle zore nanolarda kenarlarda boşluk kaldı. Zore fiber nano denedim çok güzel oturdu fakat yakınlık sensörü çalışmadı.
Nillkin temperli cam aldım 50 tl ye. Onun da ya sağ köşe yada sağ köşe hava yapıyor oturmadı.
Blitzpower nano cam çok güzel oturuyor fakat kenarlardan biraz fazla boşluk kalıyor. Fazla parmak izi tutuyor.
Blitzpower curved kenarları siyah nano aldım bu da tam oturdu. Yakınlık sensörü düzgün çalışsın diye ekrandan hafif çaldım mecburen. Sorunsuz ve görüntü güzeldi.
Microcase nin ekran koruyucusu nu aldım. Ekranı milimi milimine kapattı. Hic bir şekilde hava kalmadı. Fakat çok esnek bir malzeme silikon gibi böyle. Güneş altında hafif ekran buğulu gözüküyor görüntüden memnun kalmadım birde çizikler böyle iz gibi kalıyor. Malzeme yapısını tam anlayamadım ama anlamışsınızdır.
Sonuç olarak bilitzpower nano ya döndüm. Koskoca nillkin markasının temperli camı olmadı bu telefona :)
Blitzpower 6d nano koruyucu yu bugün başka bir cihaza tekrar uyguladık yine sorunsuz oturdu. Zore fiber nano ile fark olarak zore ekran dan çalıyor. Blitzpower ekrandan çalmıyor ama milimi mailine ortalamak lazım takması biraz zahmetli. Parmak izine olumsuz etkisi yok. Nillkin temperli cam a göre biraz fazla parmak izi tutuyor ama nano camların genel durumu bu. İnceliği çok iyi. Görüntü gayet net. Görüntüde herhangi bir buğ görmedim. O kadar ekran koruyucu arasında blitzpower 6d nano tek geçiyorum.
Aliexpress den hidrojel film geliyor uygulayınca onu da paylaşırım.

Ekli dosyalar

• IMG-20190926-WA0020.jpg
    IMG-20190926-WA0020.jpg
    215,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20190926-WA0019.jpg
    IMG-20190926-WA0019.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20190926-WA0016.jpg
    IMG-20190926-WA0016.jpg
    177,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20190926-WA0018.jpg
    IMG-20190926-WA0018.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20190926-WA0017.jpg
    IMG-20190926-WA0017.jpg
    186,9 KB · Görüntüleme: 55

aristow01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aristow
Cihazım
mi 8
Konular
0
slm mi9t pro.. miui kendi rehber ve msj apk olarak kuramazmiyiz ne sacma bir rehber ne sime kayit yapabiliyorsun bos yani

Muharrem3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
K20Pro
Konular
0
Miui 11 betasına geçen var mıdır ? Ben daha imei kaydettirmedim yüklesem sıkıntı olur mu ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Arkadaşlar bu konu aktif olduğu için tekrardan birsey sormak istiyorum.
K20 pro telefonum eu 10.3.16 rom ve tek hat kayıtlı olarak geldi bu telefona global veya eea rom kursam ne gibi sorunlar ile karşılaşabilirim?
Globale geçince imei gitmez ama fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsam imei uçar diye biliyorum. (stabil bir rom bulursam hep orada kalırım güncelleme gibi bir derdim yok. Ayrıca twrp vs güncelleme veya sıfırlama olursa imei uçmaz diye biliyorum)
Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

cenk5885

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Meslek
Yönetici
Konular
10
merhaba k20 pro cihazımı son güncelleme 10.4... olan Hindistan romunu kullanıyorum. Kurulumdan sonra yeniden başlattığımda reboot wipe out ekranına düşüyorum ve teli sıfırlamak gerekiyor. Şuan ingilizce bölge united kingdom olarak seçim yaptım bir problem yok ama şuan ki problemim kilit ekranına ekran koruyucu wallpaper değişikliği yaptığım zaman bir süre sonra tekrar orjinal ekran koruyucusuna dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
İlk gün fulledikten sonra hiç şarja takmadan şarj süresi gayet tatmin etti beni
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mamicn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
Note 4
Konular
1
Selamin aleykum suan forum geziyordumda bende mi 9t pro almayi dusunuyom hatta aliyordum fakat kafami kurcalayan bisey oldu bu telefona root yada rom atmak zorundamiyiz atmassam ne gibi seylerle karsilasirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

Muharrem3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
K20Pro
Konular
0
Selamin aleykum suan forum geziyordumda bende mi 9t pro almayi dusunuyom hatta aliyordum fakat kafami kurcalayan bisey oldu bu telefona root yada rom atmak zorundamiyiz atmassam ne gibi seylerle karsilasirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Türkiye Garantili mi alacaksın ? O zaman orjinal romu kullanırsın sıkıntı olmaz, root atmana da gerek kalmaz.

Üst Alt