- Adım
- Kerem Macit
- Cihazım
- MI 9T
- Konular
- 1
Ben yurtdışı mi9t pro aldım bi kaç gün önce dediğiniz gibi bir probleme rastlamadım. Acaba cihazda hangi ekran falan kullanılıyor nerden bakabilirizMI 9T cihazımdan yazıyorum, çok hoş telefon fakat amoled ekranının kalitesizliğinden kaynaklı bazı ekran problemleri mavcut, konusunu da açtım forumda, almayı düşünenler buradan bi göz atabilir, madalyamı de isterimteşekkürler.
Ben de onu merak ediyorum, hangi ekranın kullanıldığını öğrenmem lazım, belki pro'da veya yurt dışı cihazlarda farklıdırBen yurtdışı mi9t pro aldım bi kaç gün önce dediğiniz gibi bir probleme rastlamadım. Acaba cihazda hangi ekran falan kullanılıyor nerden bakabiliriz
Bi bilgiye ulaşırsanız bana da söyler misinBen de onu merak ediyorum, hangi ekranın kullanıldığını öğrenmem lazım, belki pro'da veya yurt dışı cihazlarda farklıdır
Avrupadaki mi 9t prolarda da var bahsettiginiz sorun. Aslinda yukaridaki konunuzda cevap verilmis bu bir sorun degil. Teknoloji geregi boyle. Belki yuksek hz li cihazlarda bu sorun yok veya cok azdir.Ben de onu merak ediyorum, hangi ekranın kullanıldığını öğrenmem lazım, belki pro'da veya yurt dışı cihazlarda farklıdır
Yok öyle birşeyIMEI repair işlemi görmüş cihazlarda otomatik güncelleme sonrası IMEI kaybı oluyor diyorlardı
Hadi ya ciddi misiniz. Mesela diyelim ki IMEI repair yapıldı resmi rom kullanıyorum bi güncelleme geldii güncellersem IMEI uçmaz mıYok öyle birşey![]()
Yok sadece icinden sıfırlama yaparsanız ya da recovery mode den sifirlarsaniz öyle giderHadi ya ciddi misiniz. Mesela diyelim ki IMEI repair yapıldı resmi rom kullanıyorum bi güncelleme geldii güncellersem IMEI uçmaz mı
Hmm twrp yüklenip öyle güncelleniyor dendi bana :/Yok sadece icinden sıfırlama yaparsanız ya da recovery mode den sifirlarsaniz öyle gider