Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi 9T Pro / K20 Pro Sizce Nasıl ?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

• Fiyatına ve performansına göre alınabilecek bir telefon.

• Beklentilerimi karşılamadı. Memnun kalmadım.

• Henüz araştırıyorum.Karar aşamasındayım.

• Kararsız kaldım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Macity

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Macit
Cihazım
MI 9T
Konular
1
MI 9T cihazımdan yazıyorum, çok hoş telefon fakat amoled ekranının kalitesizliğinden kaynaklı bazı ekran problemleri mavcut, konusunu da açtım forumda, almayı düşünenler buradan bi göz atabilir, madalyamı de isterim :) teşekkürler.

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
MI 9T cihazımdan yazıyorum, çok hoş telefon fakat amoled ekranının kalitesizliğinden kaynaklı bazı ekran problemleri mavcut, konusunu da açtım forumda, almayı düşünenler buradan bi göz atabilir, madalyamı de isterim :) teşekkürler.
Ben yurtdışı mi9t pro aldım bi kaç gün önce dediğiniz gibi bir probleme rastlamadım. Acaba cihazda hangi ekran falan kullanılıyor nerden bakabiliriz

Macity

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Macit
Cihazım
MI 9T
Konular
1
Ben yurtdışı mi9t pro aldım bi kaç gün önce dediğiniz gibi bir probleme rastlamadım. Acaba cihazda hangi ekran falan kullanılıyor nerden bakabiliriz
Ben de onu merak ediyorum, hangi ekranın kullanıldığını öğrenmem lazım, belki pro'da veya yurt dışı cihazlarda farklıdır

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Ben de onu merak ediyorum, hangi ekranın kullanıldığını öğrenmem lazım, belki pro'da veya yurt dışı cihazlarda farklıdır
Bi bilgiye ulaşırsanız bana da söyler misin

tolgahandurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolgahan
Cihazım
MI 9T Pro
Konular
2
aranıza katıldım ilk defa xiaomi telefon kullanıyorum. fiyatına göre cihaz ateş ediyor. bootloader için 590 saat bekle demeseydi daha iyiydi onun dışında sorun yok.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Avrupadaki mi 9t prolarda da var bahsettiginiz sorun. Aslinda yukaridaki konunuzda cevap verilmis bu bir sorun degil. Teknoloji geregi boyle. Belki yuksek hz li cihazlarda bu sorun yok veya cok azdir.
Bu arada mi 9t pronun ekrani samsung diye okumustum (xiaominin kendi sayfasinda) su anda bulamadim gerci. Onu bulsam 9t yi de bulurum buyuk ihtimalle

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hadi ya ciddi misiniz. Mesela diyelim ki IMEI repair yapıldı resmi rom kullanıyorum bi güncelleme geldii güncellersem IMEI uçmaz mı
Yok sadece icinden sıfırlama yaparsanız ya da recovery mode den sifirlarsaniz öyle gider

Üst Alt