yüklediğiniz dosyanın linkini verebilir misinizMerhaba mi 9t pro global cihazıma twrp yükleyip ekteki xiaomi.eu yükledim ve google dan kurtuldum.Fakat globalde sistem uygulamalarını güncelleme vardı.Bu sürümde yok? Xiaomiye ait ana ekran dahil uygulamaları oradan güncelliyorduk.Bu güncelleme xiaomi.eu da yok mu? Varsa nerede bilen varmı?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba mi 9t pro global cihazıma twrp yükleyip ekteki xiaomi.eu yükledim ve google dan kurtuldum.Fakat globalde sistem uygulamalarını güncelleme vardı.Bu sürümde yok? Xiaomiye ait ana ekran dahil uygulamaları oradan güncelliyorduk.Bu güncelleme xiaomi.eu da yok mu? Varsa nerede bilen varmı?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yüklediğiniz dosyanın linkini verebilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar halihazırda pil olarak en iyi stabil sistem hangisi miui 11 eea kullanıyorum şu an fazla gidiyor şarjı..
Hocam xiaomi.eu adresine girip oradan indirebilirsin.Rom gayet iyi pil benim kullanma şeklime göre globalle aynıyüklediğiniz dosyanın linkini verebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar halihazırda pil olarak en iyi stabil sistem hangisi miui 11 eea kullanıyorum şu an fazla gidiyor şarjı..
Hocam xiaomi.eu adresine girip oradan indirebilirsin.Rom gayet iyi pil benim kullanma şeklime göre globalle aynı
geçen yanlış yükledim telefon nerdeyse çöp oluyordu. bunların benim telefona uygun konu linklerini rica etsemEu beta ve Mi room şarj olarak daha iyi hocam.
Konuları mevcut inceleyebilirsiniz
arayüzü Google değil de mi? (rehber arama..)Hocam xiaomi.eu adresine girip oradan indirebilirsin.Rom gayet iyi pil benim kullanma şeklime göre globalle aynı
Değil hocam adam gibi xiaomi ve ses kaydı bile var.cihaz redmi k20 pro ya dönüyor.Onunda çözümü var.geçen yanlış yükledim telefon nerdeyse çöp oluyordu. bunların benim telefona uygun konu linklerini rica etsem
bu mu acaba? (eu stabil 11.0.4.0)
arayüzü Google değil de mi? (rehber arama..)
IMEI repair işlemi görmüş cihazlarda otomatik güncelleme sonrası IMEI kaybı oluyor diyorlardı