Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

Kara_veli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Xiaomi mi 10 cihaz var. Xiaomi orjinal mesaj ve arama uygulaması global rom larda olmuyor sadece indo rom da var oda ikinci Sim i çalıştırmıyor. Bu sorunu çözecek arkadaş varsa. Helal olsun

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Xiaomi mi 10 cihaz var. Xiaomi orjinal mesaj ve arama uygulaması global rom larda olmuyor sadece indo rom da var oda ikinci Sim i çalıştırmıyor. Bu sorunu çözecek arkadaş varsa. Helal olsun
Root varsa çözeriz

Kara_veli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Ne yapmamız lazım twrp mi yukleyelim

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
MIUI 10 yüklü olmadığı için ne yazık ki yardımcı olamıyorum ama şöyle bir önerim olacak, orjinal teleservice ve telecom dosyasını değiştirmeyin onun dışındakileri system/priv-app içerisine atın.
Hocam ben size birşey sormak istiyorum.
Aynı işlevler ile mi 10 cihaza dosyaları yükleyemiyoruz mi 10 da root 0 mb free olarak görünüyor Facebook servislerini gereksiz uygulamaları sistemden sildiğimiz halde herhangi bir şekilde boş alan olmadığını gösteriyor. Ne yapmak gerekir acaba sistem müdahaleyi engellemek amacıyla farklı bir koruma koymuş olabilir mi?

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Hocam ben size birşey sormak istiyorum.
Aynı işlevler ile mi 10 cihaza dosyaları yükleyemiyoruz mi 10 da root 0 mb free olarak görünüyor Facebook servislerini gereksiz uygulamaları sistemden sildiğimiz halde herhangi bir şekilde boş alan olmadığını gösteriyor. Ne yapmak gerekir acaba sistem müdahaleyi engellemek amacıyla farklı bir koruma koymuş olabilir mi?
Android 11 mi sürümünüz?

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Android 11 koymuş olabilir, Android 10'da öyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla dosyaları attığınızda hata veriyor mu boş alan yok diye veriyorsa birde TWRP'den atmayı deneyin derim.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Android 11 koymuş olabilir, Android 10'da öyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla dosyaları attığınızda hata veriyor mu boş alan yok diye veriyorsa birde TWRP'den atmayı deneyin derim.
Hocam twrp üzerinden attığım takdirde bunu mi 9t pro üzerinde denemiştim. atıldığını gösteriyor fakat sistemi başlattığımızda maalesef uygulamalar gelmiyordu. Android 11 bunu yaptıysa biz recovery zip ile 12.0.2 ye çevirdik o zaman tsg ile mi flash ile dönmemiz gerek güvenlik güncellemelerini kaldırabilmek icin dogrumudur

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Hocam twrp üzerinden attığım takdirde bunu mi 9t pro üzerinde denemiştim. atıldığını gösteriyor fakat sistemi başlattığımızda maalesef uygulamalar gelmiyordu. Android 11 bunu yaptıysa biz recovery zip ile 12.0.2 ye çevirdik o zaman tsg ile mi flash ile dönmemiz gerek güvenlik güncellemelerini kaldırabilmek icin dogrumudur
Aynen doğrudur ama cihazınızda antiroolback varsa dönemezsiniz. Sürüm düşürmede mi flash kullanmanız gerek recoveryden olmaz.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Aynen doğrudur ama cihazınızda antiroolback varsa dönemezsiniz. Sürüm düşürmede mi flash kullanmanız gerek recoveryden olmaz.
Hocam recovery öncesi system vendor vs sildik ama olmadı dediğiniz gibi deneyelim tgz rom Kuralım öyle deneyelim

Üst Alt