Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Yaptım hocam yapmadığım şey kalmadı fakat hala yapabilen çıkmadı. Hata devam ediyor. İndia 12.5 romun içinden dosyaları alıp entegre ettim gene aynı sorunla karşı karşıya kaldım. Mecbur şuan global 12.0.6 sürümünü kullaniyorum ve bu methodla kullanıyorum şuan da. Yabancı kaynaklı 1 2 arkadaşla görüştüm india romdan aldığın dosyalari al gönder bana dedi magisk modülü yapabilceklerini söylediler. Dosyalari gönderdim bekliyorum. Eğer yapılırsa benim gibi bu sıkıntıdan muzdarip bir çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum
hocam güzel haberlerinizi bekliyorum (: yoksa bu gidişle bende 12.0 versiyonuna geri düşeceğim :)

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
hocam güzel haberlerinizi bekliyorum (: yoksa bu gidişle bende 12.0 versiyonuna geri düşeceğim :)
Yaklaşık 16 rom kurdum. 2 buçuk gün telefon kullanmadım. Ne yaptıysak arama ekranı gelmedi hocam. A11 kodlamaları ile alakalı bir sorun olduğu ortaya çıktı. Bende hindistan 12.5 global sürüme MIUI launcher yüklemeyi başardım konusunu açtım bu şekilde ilerlicez artık kodlamaları çözüp duzeltene kadar

FRkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Yaklaşık 16 rom kurdum. 2 buçuk gün telefon kullanmadım. Ne yaptıysak arama ekranı gelmedi hocam. A11 kodlamaları ile alakalı bir sorun olduğu ortaya çıktı. Bende hindistan 12.5 global sürüme MIUI launcher yüklemeyi başardım konusunu açtım bu şekilde ilerlicez artık kodlamaları çözüp duzeltene kadar
tam olarak anlamadım hocam konuyada baktım ama çözemedim cahilligime verin (: hindistan rom atıp global launcher yükleyince kullanabiliyormuyuz yani arama ve mesajlasma uygulamalarini ?

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
tam olarak anlamadım hocam konuyada baktım ama çözemedim cahilligime verin (: hindistan rom atıp global launcher yükleyince kullanabiliyormuyuz yani arama ve mesajlasma uygulamalarini ?
Aynen ustam doğrudur

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
hocam direk eu rom kurmak daha mantıklı değil mi acaba? yoksa hindistan rom dahami stabil? birde rom sürümü vermemişsiniz :)
Rom sürümü 12.5 hocam. 12.0 olan sürümlerde bir sıkıntı yok zaten ekleme yapıyoruz her türlü. Eu rom custom rom. Global rom kullanmak isteyenler için yapılmış bir paylaşım. Benim tercihim her zaman globaldir. Custom romlar çin tabanli sevmiyorum o nedenle

ertanyetginoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ertan
Cihazım
mi6
Konular
2
Gerekli işlemler/uygulamalar
1- Bootloader kilidiniz açık olmalı
2- Magisk (Cihazınızın rootlu olması gerek bu konudan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root)
3- veya root'a sahip herhangi bir dosya yöneticisi
4- Link2SD

Öncelikle Link2SD uygulamasından Google Arama ve Mesaj uygulamalarını devre dışı bırakıyoruz veya tamamen silebilirsiniz, size kalmış bir şey ama her ihtimale karşı yedeğinizi alın. Yukarıda linkini verdiğim dosyaları indirip, root izni alınmış MixPlorer veya Root Explorer ile arşivden çıkarıp root/system/priv-app klasörüne atıyoruz. Eğer daha önceden system/priv-app içerisinde Telecom ve Teleservice klasörleri varsa yedeğini bir yere alın.

*Önemli: Sistemde boş yeriniz olduğuna dikkat edin, yaklaşık 150 MB yer olması lazım.

Cihazınızı yeniden başlatın.
İşlem tamam.

Yeni* direk Magisk modulü olarakta kurabilirsiniz. Modül bazı kişilerde çalışmış bende çalışmadı isterseniz deneyebilirsiniz. Google ve mesaj uygulamasını devre dışı bırakıp Magisk'ten yükleyebilirsiniz.

Link:

Aşamaları videolu olarak anlattım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Not: Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul etmiyorum.
Hocam yanlış anlamayın ama bu nedir ne işe yarar neyi değiştirir ben hiçbişey anlamıyorum :) Konuyu gördüm ilginç geldi bakıym diyorum nedir ne işe yarar hiçbir bilgi yok. Göremediysem kusura bakmayın ama cidden hiçbi konuda ne işe yaradığı yazmıyo deneyerek mi öğrenmemiz gerek acaba

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Hocam yanlış anlamayın ama bu nedir ne işe yarar neyi değiştirir ben hiçbişey anlamıyorum :) Konuyu gördüm ilginç geldi bakıym diyorum nedir ne işe yarar hiçbir bilgi yok. Göremediysem kusura bakmayın ama cidden hiçbi konuda ne işe yaradığı yazmıyo deneyerek mi öğrenmemiz gerek acaba
MIUI arama uygulaması işte ses kaydetme özelliği var

cybermedya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
Mİ9TPRO
Meslek
Media
Konular
20
android 11 uyumlu hala bulunmadımı ya google mesaj nefret ediyorum

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
android 11 uyumlu hala bulunmadımı ya google mesaj nefret ediyorum
Tam tamına 16 defa farklı farklı romlar kurup hepsinden dosyaları alıp hem modül yapıp hemde sistemden değiştirip denedik. Mesajlar çalışıyor. Kişiler rehber çalışıyor. Arama yapılıyor. Fakat tek bir sorun var çözemedim ne yaptıysak. Arama gelince ekran gelmiyor. Arama yapınca ekran gelmiyor. InCallUi.apk isimli programda sorun var yani. Bir türlü calistiramadik global android 11de

Mi 9T Pro

Üst Alt