- Adım
- Ugurcan
- Cihazım
- Mi 9T PRO
- Meslek
- Sağlık Teknikeri
- Konular
- 42
Miui global 10.3.3 Çevirici durduruldu hatası ayrıca sim kart yok sorunu..
MIUI 10 da sorun verir. Ama zaten 10 da kendi arama uygulaması yok muyduMiui global 10.3.3 Çevirici durduruldu hatası ayrıca sim kart yok sorunu..
Hocam global romda maalesef kendi uygulaması yoktu ben basit bir uygulama güncelleyerek durma sorununu atlattım fakat telecom veya tele service ile ilgi bir sorun var ki sim kart ve IMEI algılamasını önlüyor bunun için hindistan MIUI 10.3.3 kurup ondan teleservice ve telecom dosyalarını alıp global MIUI 10.3.3 üzerinde işlem yapmaya çalıştım fakat bir gelişme olmadı peki bu dosyayı siz nasıl hazırladınız. Bununla ilgili bir rehber hazırlamanızı rica edebilir miyim? MIUI 12 ve gelecek sürümlerde aynı işlemleri saatlerce aramak yerine direkt olarak hazırlayıp forumda diğer kişiler ile paylaşmayı istiyorum.MIUI 10 da sorun verir. Ama zaten 10 da kendi arama uygulaması yok muydu
İncallui dosyasını da oradan çekin büyük ihtimalle ondan kaynaklıdırHocam global romda maalesef kendi uygulaması yoktu ben basit bir uygulama güncelleyerek durma sorununu atlattım fakat telecom veya tele service ile ilgi bir sorun var ki sim kart ve IMEI algılamasını önlüyor bunun için hindistan MIUI 10.3.3 kurup ondan teleservice ve telecom dosyalarını alıp global MIUI 10.3.3 üzerinde işlem yapmaya çalıştım fakat bir gelişme olmadı peki bu dosyayı siz nasıl hazırladınız. Bununla ilgili bir rehber hazırlamanızı rica edebilir miyim? MIUI 12 ve gelecek sürümlerde aynı işlemleri saatlerce aramak yerine direkt olarak hazırlayıp forumda diğer kişiler ile paylaşmayı istiyorum.
Hocamİncallui dosyasını da oradan çekin büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır
Hocam
Telecom
Teleservice
InCalUI
Contacts
MMS
MMS Service
bunların hepsini çekiyorum ama sonuç değişmiyor.
evetBazılarının içinde odex dosyası da oluyor klasörle mi attınız
Hocam hala aynı hatayı alıyorum teleservice atınca sim kart algılamıyor IMEI gözükmüyor ne tavsiye edersiniz ?