Almaya niyetlendim tam WhatsApp arama gelince kamera açılması harbiden cok sacma.. Cebimdeyse nolcak yada kılıfta..bu iş iyi olmadı...
Ben 1 haftadır düşünüyorum. Başta 4 bin mah bataryanın 7-7.5 saatte tükenmesi yorumlarını gördüm az geldi zira 8.5-9 saat gitmeli o batarya ama almak istiyorum ya dedim boşver cihaz iyi ekran süper amoled işlemci taze 2019 snapdragon orta segment diyerek iyi taraflarını göstererek baskıladım. Bir çok satıcı buldum 2050 TL ye kayıtlı neyse , sonra ekşide olsun başka yerlerde olsun bu durumu gördüm alan arkadaş da aynı soruyu bana sordu aldıktan sonra WhatsApp dan arıyorlar şak diye kamera açılıyor cebimde ne halt edicem dedi. Bişey diyemedim. Allah'tan benim önerimle almadı yoksa kendimi mahçup hissederdim.
Cebe kamera tarafı yukarı gelecek şekil koysan açıldığında bir şekilde birşey çarpar hiç bir şey çarpmada kolun çarpar zaten telefonlar cebe zar zor sıgıyor . Kamera tarafını aşagı dogru koysan cihazın agırlıgı baskılayacak açıldıgında motora zarar. . Saniyelik çok az suyla temas etse düz cihazlara göre daha büyük risk taşıyor sonuçta büyük bir delikli kısım var hemde üst tarafta, Toz kısmı var zaten her türlü toz birikiyormuş
Edit bu kamera sorununu yazanlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Edit 2 ; "EU rom yüklenince bu sorun (wp den arama gelince kamera açılması ) olmuyormuş " alıntıdır