Soru Mi9T alınırmı?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Arkadaslar suan mi6 kullanıom cok memnunum ama düşürdüm telefonumu deiştirmek zorundayım telefonu..
Mi9T alınırmı sizce oyun oynayan birisiyim..özellikle pubg son ayarda oynatırmı? Ve resim performansı nasıl?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Mi9T düşünme sebebim suan bi sitede güzel indirim var

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Diğer yorum yapan arkadaş ta söylemiş. Telefon elinde iken kamera direk yukarı çıkıyor ama cevaplamak size kalmış. Yani otomatik olarak cevaplamiyor. Allahtan oto cevaplamiyor mesela bir saat önce filan yeni uyandım kız arkadaşım aradı kemra direk yukarı çıktı. Bende malum ev hali ve bekar evi olunca pek. Müsait durumda değildim. Korkudan telefonu nereye koyacagimi şaşırdım. Bi anlık panik yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben benzer durumu Windows phoneden androide Mi A1 e geçince yaşadım. Windows phonede WhatsApp dan arandıgında şak diye kendinizi görüyormusunuz bilmiyorum arandım mı hiç bilmiyorum neyse , mia1 kullanıyorum oyun oynuyorum atlet agzımda sigara bir anda kendimi gördüm dedim ne oluyor telefonu kapattım ne yapacağımı bilemedigim için . Ben sanıyorum ki kamera açılmış karşıdaki beni görüyor :D

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çözüm basit Cezzar_tr hocam whatsapp izinlerinden kamera iznini kapatın arama esnasinda kamera açılmıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20191013_185406.jpg
    IMG_20191013_185406.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Çözüm basit Cezzar_tr hocam whatsapp izinlerinden kamera iznini kapatın arama esnasinda kamera açılmıyor
Alırsam aklımda bulunsun , sagolun . Ama benim için sıkıntı pop up kameranın kendisi. Damla olsa yada ne bileyim düz olsa köşede bir yerde falan diger özellikleri tam aradığım kriterde. Sar degeri yüksek sadece .

Ben 2019 model orta segment (bütçeden dolayı) snapdragon işlemcili , 4bin mah bataryalı cihaz arıyorum. Kamerası çok önemli degil . Ekran orta seviye yada iyi olsun birde.
Bunlara uygun baktıgımda bu cihaz var ama pop up var. Güvenemiyorum nedense. Gerek saglamlık olsun gerek uzun ömürlülük olsun. 300bin defa denenmiş ama ama işte her teknolojik cihaz da sıkıntı olma riski var o da gider beni bulur .

pocophone f1 Mart Nisan gibi tr kayıtlı garantili 2300 TL idi. Keşke onu alsaydım . İşlemci ve batarya olarak benim aradığım alet oydu.. en büyük hatam budur. Şimdi 3.500 TL falan.

Şimdi redmi note 8 pro çıkmiş o da Mediatek. Düz olanındaki işlemci de snapdragon 660 ı bırakıp geçmeye degmez.

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Alırsam aklımda bulunsun , sagolun . Ama benim için sıkıntı pop up kameranın kendisi. Damla olsa yada ne bileyim düz olsa köşede bir yerde falan diger özellikleri tam aradığım kriterde. Sar degeri yüksek sadece .

Ben 2019 model orta segment (bütçeden dolayı) snapdragon işlemcili , 4bin mah bataryalı cihaz arıyorum. Kamerası çok önemli degil . Ekran orta seviye yada iyi olsun birde.
Bunlara uygun baktıgımda bu cihaz var ama pop up var. Güvenemiyorum nedense. Gerek saglamlık olsun gerek uzun ömürlülük olsun. 300bin defa denenmiş ama ama işte her teknolojik cihaz da sıkıntı olma riski var o da gider beni bulur .

pocophone f1 Mart Nisan gibi tr kayıtlı garantili 2300 TL idi. Keşke onu alsaydım . İşlemci ve batarya olarak benim aradığım alet oydu.. en büyük hatam budur. Şimdi 3.500 TL falan.

Şimdi redmi note 8 pro çıkmiş o da Mediatek. Düz olanındaki işlemci de snapdragon 660 ı bırakıp geçmeye degmez.
Redmi serisinden uzak dur. Hemen hepsinde hayalet ekran sorunu var. Tianma diye saçma bir panel kullanıyorlar redmi serisinde. Hatta geçen bi sitede denk geldi daha şimdiden ghost screen sorunu boy göstermiş note 8 de

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Redmi serisinden uzak dur. Hemen hepsinde hayalet ekran sorunu var. Tianma diye saçma bir panel kullanıyorlar redmi serisinde. Hatta geçen bi sitede denk geldi daha şimdiden ghost screen sorunu boy göstermiş note 8 de
Bilgi için teşekkür ederim. Yazdım bir kenara. Zaten hiç ilk tercihim olmadı o seri...

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Mi9t redmi serisi deil demi..hayalet ekran filan olayı varmı bunda?

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Hocam başında yazıyor ya ? Mi serisi işte Yes~~
Afedersin aynen.. İşlemci hosuma gitmiyor..bi.mi6 işlemcisi etmez gözümde ama malesef mi6 mı düşürdüm tel almak zorundayım.. Sanırım yarın mi9t alıcam idareten..teşekkür ediyorum

Oyla:
Üst Alt