Soru Mi9T alınırmı?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
Arkadaslar suan mi6 kullanıom cok memnunum ama düşürdüm telefonumu deiştirmek zorundayım telefonu..
Mi9T alınırmı sizce oyun oynayan birisiyim..özellikle pubg son ayarda oynatırmı? Ve resim performansı nasıl?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Mi9T düşünme sebebim suan bi sitede güzel indirim var

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
Ben 1 haftadır düşünüyorum. Başta 4 bin mah bataryanın 7-7.5 saatte tükenmesi yorumlarını gördüm az geldi zira 8.5-9 saat gitmeli o batarya ama almak istiyorum ya dedim boşver cihaz iyi ekran süper amoled işlemci taze 2019 snapdragon orta segment diyerek iyi taraflarını göstererek baskıladım. Bir çok satıcı buldum 2050 TL ye kayıtlı neyse , sonra ekşide olsun başka yerlerde olsun bu durumu gördüm alan arkadaş da aynı soruyu bana sordu aldıktan sonra WhatsApp dan arıyorlar şak diye kamera açılıyor cebimde ne halt edicem dedi. Bişey diyemedim. Allah'tan benim önerimle almadı yoksa kendimi mahçup hissederdim.

Cebe kamera tarafı yukarı gelecek şekil koysan açıldığında bir şekilde birşey çarpar hiç bir şey çarpmada kolun çarpar zaten telefonlar cebe zar zor sıgıyor . Kamera tarafını aşagı dogru koysan cihazın agırlıgı baskılayacak açıldıgında motora zarar. . Saniyelik suya temas etse düz cihazlara göre daha büyük risk taşıyor, Toz kısmı var zaten her türlü toz birikiyormuş
Düşümcem..Anladım cok teşekkür ediyorum

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Şimdiye kadar hiç Whatsapp'dan görüntülü aranma derdim olmadı, durup dururken de görüntülü aranmam herhalde. haha-- toz ile ilgili yorumları okuduktan sonra açıp baktım özellikle, herhangi bir tozlanma görmedim, belki çalışma ortamı vb. ile alakalıdır. Kamera motoru da bildiğim kadarı ile parmağınızla bastırsanız bile kapanıyor, bu şekilde kapatma mevcut yani. Cepte de basınç hissedince kapanır diye düşünüyorum. Tercih edeceğim bir durum değil tabi ama bunları da belirtmek istedim. Söylediğiniz gibi bir çok sorunla muhatap eden problemli bir cihaz değil yani angel~~
Pil konusunda ise 2 saat pubg oynanmış haldeki ekran süresini aşağıya bırakıyorum, yorum sizin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Ben 1 haftadır düşünüyorum. Başta 4 bin mah bataryanın 7-7.5 saatte tükenmesi yorumlarını gördüm az geldi zira 8.5-9 saat gitmeli o batarya ama almak istiyorum ya dedim boşver cihaz iyi ekran süper amoled işlemci taze 2019 snapdragon orta segment diyerek iyi taraflarını göstererek baskıladım. Bir çok satıcı buldum 2050 TL ye kayıtlı neyse , sonra ekşide olsun başka yerlerde olsun bu durumu gördüm alan arkadaş da aynı soruyu bana sordu aldıktan sonra WhatsApp dan arıyorlar şak diye kamera açılıyor cebimde ne halt edicem dedi. Bişey diyemedim. Allah'tan benim önerimle almadı yoksa kendimi mahçup hissederdim.

Cebe kamera tarafı yukarı gelecek şekil koysan açıldığında bir şekilde birşey çarpar hiç bir şey çarpmada kolun çarpar zaten telefonlar cebe zar zor sıgıyor . Kamera tarafını aşagı dogru koysan cihazın agırlıgı baskılayacak açıldıgında motora zarar. . Saniyelik çok az suyla temas etse düz cihazlara göre daha büyük risk taşıyor sonuçta büyük bir delikli kısım var hemde üst tarafta, Toz kısmı var zaten her türlü toz birikiyormuş
Kardesim simdi denedim internet acikta olsa whatsapp acikta olsa cebindd ekran kapali oldugu surece acilmiyor ha nezaman telefonu eline alip ekrani actigin zaman ekranda gozukuyor gelen arama ozaman aciliyor yoksa acilmiyor şak diye

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Kardesim simdi denedim internet acikta olsa whatsapp acikta olsa cebindd ekran kapali oldugu surece acilmiyor ha nezaman telefonu eline alip ekrani actigin zaman ekranda gozukuyor gelen arama ozaman aciliyor yoksa acilmiyor şak diye
Cihaz bende olmadığı için video atamam ama pop up kamerasız cihazdan örnek vereyim, WhatsApp dan arama geldiginde Ekran kapalı bile olsa cebinde yada başka nerde olsa da kamera açılıyor ekran açılıyor ya aynı o şekilde oluyor. WhatsApp dan arama gelince baya kamera çıkıveriyor ekranda kendinizi görüyorsunuz. Sizin ekran kapalı olması ile alakalı yada bildirim sorunu ile mi alakalı bilmiyorum yada eu rom mu yüklediniz bilmiyorum , WhatsApp dan bildirimleri bazen alıyor bazen almıyormuş bazı kullanıcılar mi 9t de. Telefon canı isterse diyorlar yani. Bu da benim degil kullananların yorumu . Alıntıdır yani WhatsApp bildirim olayı . Sizdeki durum ile ilgi bir iddaam olamaz çünkü cihaz bende yok. Sadece tahmin yürütebilirim alanların yorumlarından

Arkadaşın cihazı hemen birçok kişinin aldığı şekilde ucuza aldık 1 gün sonra iade etti bu pop up kamera yüzünden redmi note 8 pro aldı .

Edit ; sorunları yazanlar.

Edit 2 ; "EU rom yüklenince bu sorun (wp den arama gelince kamera açılması ) olmuyormuş " alıntıdır

Son düzenleme:
Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
Şimdiye kadar hiç Whatsapp'dan görüntülü aranma derdim olmadı, durup dururken de görüntülü aranmam herhalde. haha-- toz ile ilgili yorumları okuduktan sonra açıp baktım özellikle, herhangi bir tozlanma görmedim, belki çalışma ortamı vb. ile alakalıdır. Kamera motoru da bildiğim kadarı ile parmağınızla bastırsanız bile kapanıyor, bu şekilde kapatma mevcut yani. Cepte de basınç hissedince kapanır diye düşünüyorum. Tercih edeceğim bir durum değil tabi ama bunları da belirtmek istedim. Söylediğiniz gibi bir çok sorunla muhatap eden problemli bir cihaz değil yani angel~~
Pil konusunda ise 2 saat pubg oynanmış haldeki ekran süresini aşağıya bırakıyorum, yorum sizin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyun performansı nasıl? Bn mi6da pubgi hdr ve asırı yüksekte oynuyorum kasmadan?

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19

Cebe kamera tarafı yukarı gelecek şekil koysan açıldığında bir şekilde birşey çarpar hiç bir şey çarpmada kolun çarpar zaten telefonlar cebe zar zor sıgıyor . Kamera tarafını aşagı dogru koysan cihazın agırlıgı baskılayacak açıldıgında motora zarar. . Saniyelik çok az suyla temas etse düz cihazlara göre daha büyük risk taşıyor sonuçta büyük bir delikli kısım var hemde üst tarafta, Toz kısmı var zaten her türlü toz birikiyormuş
Yorumlarınızı okuyunca şaka yaptığınızı düşündüm ama baya baya ciddisiniz. Muhtemelen aynı telefondan bahsetmiyoruz. Alınır mı diye soran arkadaşa söylüyorum. Hiç düşünmeden alınır.

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Yorumlarınızı okuyunca şaka yaptığınızı düşündüm ama baya baya ciddisiniz. Muhtemelen aynı telefondan bahsetmiyoruz. Alınır mı diye soran arkadaşa söylüyorum. Hiç düşünmeden alınır.
Dogru o zaman amoled olması yeni snapdragon işlemcili olması vs övdügüm yanları da şaka . Batarya konusu benim degil forumda konu açanların iddaası bu benim şakam degil yani. Diger şaka ! larıma gelirsek Sana göre negatif olmayabilir başkasına göre olabilir. Sana göre ihtiyaç olan bir özellik başkasına göre boş olabilir.

Ya illa bir şeyi sizler överken nötr yada negatif yanlarını hiç yokmuş yada olmamış gibi düşünüyorsunuz absürtsünüz. Gerçi bu düşünce yapısı millet olarak çogumuzda var.

Son düzenleme:
Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Dogru o zaman amoled olması yeni snapdragon işlemcili olması vs övdügüm yanları da şaka . Batarya konusu benim degil forumda konu açanların iddaası bu benim şakam degil yani.

Ya illa bir şeyi sizler överken nötr yada negatif yanlarını hiç yokmuş yada olmamış gibi düşünmüyorsunuz absürtsünüz. Gerçi bu düşünce yapısı millet olarak çogumuzda var.
Tabi ki eksi yönlerini söylemek lazım. Ama özellikle değiştiğiniz konularda sorun yaşayan yok denecek kadar az. Unutmayın siz yorumlara bakarak yorum yapıyorsunuz. Ben ise kullanan biri olarak yapıyorum. Çoğu kullanıcı arkadaşımız daha bildirim ayarlarının nerede olduğunu bil bilmeden telefonda bildirim sorunu var diyor. Mesela ben yukarıda sadece 3 nokta çıkıyor bildirim ikonu yok diyen yorumlar okudum. O yüzden bence kullanmadan kesin yorumlar yapmayın. Xiaomi arayüzü çok detaylı bir arayüz. Gerçekten deneyimli olan kişilerden bilgi almak çok daha doğru olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batarya konusunda ise 8 saat ekran süresini beğenmeyip neden 9 saat değil diyorsunuz. Bugün çoğu amiral gemisi denen. Modeller 5 saati görmek için kılı kırk yarıyor.

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Tabi ki eksi yönlerini söylemek lazım. Ama özellikle değiştiğiniz konularda sorun yaşayan yok denecek kadar az. Unutmayın siz yorumlara bakarak yorum yapıyorsunuz. Ben ise kullanan biri olarak yapıyorum. Çoğu kullanıcı arkadaşımız daha bildirim ayarlarının nerede olduğunu bil bilmeden telefonda bildirim sorunu var diyor. Mesela ben yukarıda sadece 3 nokta çıkıyor bildirim ikonu yok diyen yorumlar okudum. O yüzden bence kullanmadan kesin yorumlar yapmayın. Xiaomi arayüzü çok detaylı bir arayüz. Gerçekten deneyimli olan kişilerden bilgi almak çok daha doğru olur.
Bende miuı arayüz kullanıyorum. Mi 8 lite .
Kamera çıkmasını gördüm . Bildirim sorununu alıntı olarak belirttim linklerini attım. O çıkma olayını yaşayanlar ilk alanlardır belki sonra düzeltmişdir bilmiyorum yorum yapamam. Ama ben handikap olarak belirttim sadece. Batarya da bazısı 10 saat görüyor ama bir çoğu 7-7.5 saat görüyor. Tabi bunlar kullanım ile alakalı.

Benim ana eleme sebebim sadece ama sadece pop up kamera. Diger şeyler hakkında kullananlar karar verir .Elerken de başka marka önermedim model bile önermedim. Dedim ki mi 10 serisini beklemek daha makul . 10. Yılı olacagı için. Ha dolar iyice fırlar o ayrı dert. Bir çeşit şans yada kumar

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Diğer yorum yapan arkadaş ta söylemiş. Telefon elinde iken kamera direk yukarı çıkıyor ama cevaplamak size kalmış. Yani otomatik olarak cevaplamiyor. Allahtan oto cevaplamiyor mesela bir saat önce filan yeni uyandım kız arkadaşım aradı kemra direk yukarı çıktı. Bende malum ev hali ve bekar evi olunca pek. Müsait durumda değildim. Korkudan telefonu nereye koyacagimi şaşırdım. Bi anlık panik yani

:D:D

Oyla:
Üst Alt