Soru Mi9T alınırmı?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Arkadaslar suan mi6 kullanıom cok memnunum ama düşürdüm telefonumu deiştirmek zorundayım telefonu..
Mi9T alınırmı sizce oyun oynayan birisiyim..özellikle pubg son ayarda oynatırmı? Ve resim performansı nasıl?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Mi9T düşünme sebebim suan bi sitede güzel indirim var

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
11
Valla ben kullanmaktayim mi9t efso telefon kamera da biraz bandina gore 1 tik geri onunda sebebi fiyat bandina gore sanki 1 tik yukarda olabilirdi fakat bu fiyat bandina gore en iyi telefon denebilir ama mi 9t pro alman daha iyi olur islemcisi daha iyi onun

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaslar suan mi6 kullanıom cok memnunum ama düşürdüm telefonumu deiştirmek zorundayım telefonu..
Mi9T alınırmı sizce oyun oynayan birisiyim..özellikle pubg son ayarda oynatırmı? Ve resim performansı nasıl?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Mi9T düşünme sebebim suan bi sitede güzel indirim var

Kesinlikle alınır..

Soru - Mi 9T Almadan Önce

Sohbet - Mi 9 Lite mı ? Mi 9T mi ?

Soru - Mi9t pil performansı

Yardım - Garantisiz Mi 9T alınır mı?

Son düzenleme:
Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suan sitede indirim var 64gb liği 2.719 lira..
Diğer özellikler iyi ama işlemcisi düşündürüyor beni..mi6 nın işlemci eskide olsa daha iyi sonucta..

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Suan sitede indirim var 64gb liği 2.719 lira..
Diğer özellikler iyi ama işlemcisi düşündürüyor beni..mi6 nın işlemci eskide olsa daha iyi sonucta..

Daha ucuz..

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Daha ucuz..

Delta garantili 1000 tl ye almam saol yinede :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuc olarak 2.719 a mi6 dan mi9t ye geçirlirmi arkadaslar alıcamda

Oyla:

dnzgndz93

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz Gündüz
Cihazım
Değişir :)
Konular
5
Delta garantili 1000 tl ye almam saol yinede :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuc olarak 2.719 a mi6 dan mi9t ye geçirlirmi arkadaslar alıcamda
Geçilir diyebilirim ama kriterlerin önemli pubg de aşırı yüksek ayarı yok sadece akicida orta seviye açıyor.
Kamera konusunda Google cam
ses konusunda da dolb atmos yüklersen yüksek ses alabilirsin
Yani 128 GB olan modeli 2.200 2.400 arası tek hat kayıtlı satılıyor ve performans etkileyici full ekran deneyimi uzun şarj performansı artı yönleri. Birçok Xiaomi cihazı kullanmis birisiyim mi 6 da kullandım ve 9t de kullandım çünkü alım satımını yapıyorum en iyisi diyemem ama bu fiyat bandında çok iyi cihaz. Xiaomi nin bu sene redmi note 7 serisinden sonra en çok satan modeli. Saygılar

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Bende alınır mı diye soranlardanım . Ama handikabı var hemde ciddi , pop up kamera.

WhatsApp da biri aradıgında cebinde açılıyor. Dolayısıyla kamera motoruna zarar verir . Hadi bu durumdan kurtulmak interneti kapatma önerilmiş de kardeşim ben kapatmak zorunda mıyım sürekli mobil veri olsun wifi olsun açık olmalı benim için diger tavsiye, wp ye şifre falan koyma önerilmiş girerken şifre yazıp duracaksın yada parmak izi neyse .

Peki toz sorunu ne olacak , buna çözüm? Yok olamaz da . Cihazın diger deliklerini göüyoruz 1 yıl sonra ne halde olduğunu. Kamera kısmını düşünemiyorum.

Diger handikap ekran içindeki parmak izi okuyucu. Arka kapaktaki kadar pratik hızda degil.

SD kart desteklememesi başka sıkıntı. İkinci sim yerine koy SD destegi. Hemen her telefonuna 2. Sim koyması absürt gerçekten. 128 GB olanı internet de 3 bin magazalarda 4 bin TL . Yani zevkine geçmek için herkes geçemez parası olan için sıkıntı yok yada AB de yaşayan için.

Bence Xiaomi Mi10 serisinde Samsung s10 lardaki gibi ekran kamera modeline gidecek yada gitmeli. Samsung u zerre sevmem eski nokiacı olarak ama yeni ekrandaki ön kamera çözümü gerçekten iyi , çentik olayına bulaşmayıp daha estetik yol buldurlar. Ben hem bu yüzden hem 10. Yılı olacagı için , mi 10 serisini bekliyorum . 10. Yıla 10. Seri daha farklı olma ihtimali var.

Son düzenleme:
Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Bende alınır mı diye soranlardanım . Ama handikabı var hemde ciddi , pop up kamera.

WhatsApp da biri aradıgında cebinde açılıyor. Dolayısıyla kamera motoruna zarar verir . Hadi bu durumdan kurtulmak interneti kapatma önerilmiş de kardeşim ben kapatmak zorunda mıyım sürekli mobil veri olsun wifi olsun açık olmalı benim için diger tavsiye, wp ye şifre falan koyma önerilmiş girerken şifre yazıp duracaksın yada parmak izi neyse .

Peki toz sorunu ne olacak , buna çözüm? Yok olamaz da . Cihazın diger deliklerini göüyoruz 1 yıl sonra ne halde olduğunu. Kamera kısmını düşünemiyorum.

Diger handikap ekran içindeki parmak izi okuyucu. Arka kapaktaki kadar pratik hızda degil.

SD kart desteklememesi başka sıkıntı. İkinci sim yerine koy SD destegi. Hemen her telefonuna 2. Sim koyması absürt gerçekten. 128 GB olanı internet de 3 bin magazalarda 4 bin TL . Yani zevkine geçmek için herkes geçemez parası olan için sıkıntı yok yada AB de yaşayan için.

Bence Xiaomi Mi10 serisinde Samsung s10 lardaki gibi ekran kamera modeline gidecek yada gitmeli. Samsung u zerre sevmem eski nokiacı olarak ama yeni ekrandaki ön kamera çözümü gerçekten iyi , çentik olayına bulaşmayıp daha estetik yol buldurlar. Ben hem bu yüzden hem 10. Yılı olacagı için , mi 10 serisini bekliyorum . 10. Yıla 10. Seri daha farklı olma ihtimali var.
Almaya niyetlendim tam WhatsApp arama gelince kamera açılması harbiden cok sacma.. Cebimdeyse nolcak yada kılıfta..bu iş iyi olmadı...

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Almaya niyetlendim tam WhatsApp arama gelince kamera açılması harbiden cok sacma.. Cebimdeyse nolcak yada kılıfta..bu iş iyi olmadı...
Ben 1 haftadır düşünüyorum. Başta 4 bin mah bataryanın 7-7.5 saatte tükenmesi yorumlarını gördüm az geldi zira 8.5-9 saat gitmeli o batarya ama almak istiyorum ya dedim boşver cihaz iyi ekran süper amoled işlemci taze 2019 snapdragon orta segment diyerek iyi taraflarını göstererek baskıladım. Bir çok satıcı buldum 2050 TL ye kayıtlı neyse , sonra ekşide olsun başka yerlerde olsun bu durumu gördüm alan arkadaş da aynı soruyu bana sordu aldıktan sonra WhatsApp dan arıyorlar şak diye kamera açılıyor cebimde ne halt edicem dedi. Bişey diyemedim. Allah'tan benim önerimle almadı yoksa kendimi mahçup hissederdim.

Cebe kamera tarafı yukarı gelecek şekil koysan açıldığında bir şekilde birşey çarpar hiç bir şey çarpmada kolun çarpar zaten telefonlar cebe zar zor sıgıyor . Kamera tarafını aşagı dogru koysan cihazın agırlıgı baskılayacak açıldıgında motora zarar. . Saniyelik çok az suyla temas etse düz cihazlara göre daha büyük risk taşıyor sonuçta büyük bir delikli kısım var hemde üst tarafta, Toz kısmı var zaten her türlü toz birikiyormuş

Edit bu kamera sorununu yazanlar

Edit 2 ; "EU rom yüklenince bu sorun (wp den arama gelince kamera açılması ) olmuyormuş " alıntıdır

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt