mi6;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
--- direk sonuçların olduğu saniye.
mi9se;
--- direk sonuçların olduğu saniye.
bunlarda işlemci testi yapan kullanıcıları güncel geekbech skorları, mi9se genel olarak önde;
ramler aynı gpu için zaten konuda birşey yazmadım onuda atayım.. oyunlardaki fsp farkını konuda söyledim 3-5 fps ya var ya yok. ama iş antutuya kalınca orada doğal olarak fark bindiriyor. antutuda %5 dolaylarında fark atıyor mi6. geekbenchlerde de %10-15 dolaylarında mi9se
(1-2 yerde fazla düşük çıkmış fps drop olmuş mi6 da da aynısı 1 defa olmuş. oda muhtemelen yazılım yada oyunun stabilliği ile alakalıdır. fps drop bi çok oyunda yaşanabilen oyundan yada donanım yazılım uyuşmazlığı gibi şeylerden kaynaklanabilen bi durum. o yüznde çok düşük gözüken fps lere takılmamak lazım)
69k da benim cihaz aldı işlemci puanını. konuda yazdım mi9se nin yazılımı daha da stabilleşir birkaç aya. geekbench in güncel sonuçlarının olduğu bir havuz var. antutuda yok o yüzden antutu üzerinden işlemci kıyasıda bana normal gelmiyor bir çok kullanıcının güncel skorunu değerlendirmek daha doğru. birde geekbench testini önemsemeyip antutu bağlı kalanlarada tavsiye single core performansını felan araştırmaları... tüm bunlar yetmiyorsada ;
Batuhanbako ben bu konuda hiç birşey bilmiyormuşum o yüzden sen performanslı bi ürün arıyorsan arkadaşları dinle mi 6 al