- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Evet ama görüntü pikselleşiyor, cihaz ısınsın daha iyi..Arkadaslar duzgunlestrmeyi kapatin cihaz daha az isiniyor
Evet ama görüntü pikselleşiyor, cihaz ısınsın daha iyi..Arkadaslar duzgunlestrmeyi kapatin cihaz daha az isiniyor
Mi 9 se cihazim gayet iyi , anormal bi goruntu olmuyor benceEvet ama görüntü pikselleşiyor, cihaz ısınsın daha iyi..
Gözünüz anormal olmayan bir görüntü görmemiş sanırım hocam başka bir açıklaması yok bu düşüncenizin.Mi 9 se cihazim gayet iyi , anormal bi goruntu olmuyor bence
Hocam bence neyden bahsettiğimizin tam olarak farkında değilsiniz ya da düzgünleştirmenin kapalı olmasına aşırı derecede alışmış olmalısınız. Başka açıklaması yokMi 9 se cihazim gayet iyi , anormal bi goruntu olmuyor bence
Hayır hocam estağfurullah, iğnelemek veya bilgi eksikliği var demek gibi bir niyetimiz yok ki haddimiz de değil. Sadece arada dağlar kadar fark olduğunu söylemeye çalışıyoruz. Siz kapalı olmasına çok alışmışsınız demek ki.Sizin dediginiz gibi olsun varsin ben acemi olayim olayi anlamamis olayim neyse ..
Öyle bir şey iddia etmedik hocam siz yanlış anladınız. Önceki yorumları okuyun durumu anlarsınız ve mutlaka düzgünleştirmeyi acarak deneyinSizin dediginiz gibi olsun varsin ben acemi olayim olayi anlamamis olayim neyse ..
Benim kastettigim duzgunlestirme kapali iken cihaz daha az isiniyor isinma problemi yasayan arkadaslara bi oneri adina soyledim tabi bende oyle gorunuyor, yoksa tabikide acik iken goruntu kalitesinin daha iyi oldugu apacik belli ve ilk ciktigindan bu yana hemen hemen duzgunlestirmenin acik olarak oynadigim olmus, birde kapali iken deniyim dedim ve izlenimlerimi paylasmak istedim saygilarHayır hocam estağfurullah, iğnelemek veya bilgi eksikliği var demek gibi bir niyetimiz yok ki haddimiz de değil. Sadece arada dağlar kadar fark olduğunu söylemeye çalışıyoruz. Siz kapalı olmasına çok alışmışsınız demek ki.
Yanlış anlamışım sizi, afedersiniz.Benim kastettigim duzgunlestirme kapali iken cihaz daha az isiniyor isinma problemi yasayan arkadaslara bi oneri adina soyledim tabi bende oyle gorunuyor, yoksa tabikide acik iken goruntu kalitesinin daha iyi oldugu apacik belli ve ilk ciktigindan bu yana hemen hemen duzgunlestirmenin acik olarak oynadigim olmus, birde kapali iken deniyim dedim ve izlenimlerimi paylasmak istedim saygilar
Önemli degil kardesimYanlış anlamışım sizi, afedersiniz.