Oyun Mi9 pubg mobile takılma sorunu

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Alçak aşırı düzgğnleştirme kapalı. Bu ayarlar ile oynayın.
düzgünleştirme kapalı oyun mu oynanır hocam fps/tps hiç bir oyun fxaa msaa gibi şeylerin en az biri olmadan oynanmaz

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Türkiye'nin %95'i Asya kıtasında hocam, o yüzden o bölüme taşımaları normal. E avrupa birliğinde de değiliz, ekstra ekstra normal. Konuya dönecek olursak dediğimi denemeniz gerekiyor. Probleminiz ısı kaynaklı gibi duruyor.

Hocam ısıda pek yok, yani şarj olurken ne kadar ısınıyorsa oyunda da okadar ısınıyor. Kalın kılıf vardı dedim belki ondandır, sıcaklık dağılmıyor olabilir diye ince slikon kılıf taktım aynı devam ediyor. İlk zamanlar yoktu, bu konuya daha öncede yazmıştım, bende böyle bir sorun yok diye, fakat yeni yeni çıkmaya başladı. Bazen ara yüzde de takılmalar oluyor. Belki de sizin dediğiniz gibi çok hassas ısıya karşı ve az bir ısıda bile beyni bulanıyor.

Diğer konuda da, biliyorum Türkiye asya kıtasında sayılır fakat ben bu yaşıma kadar hiç bir oyunda Türkiyenin asya sunucularında olduğunu görmedim. Bunda da zaten önceden avrupadaydı, değişmiş. Bana biraz siyasi bir değişiklik gibi geldi ve bu yüzden sordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alçak aşırı düzgğnleştirme kapalı. Bu ayarlar ile oynayın.

Hocam grafik akıcı, fps aşırı, düzgünleştirme açık oynuyorum, düzgünleştirmeyi kapatırsak minecraft gibi olur oyun.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Bu gün bir şey daha farkettim, gerçi önceden olmuyordu fakat, arada anlık takılmalar olduğunda maksimum 10sn sonra yakınımda bir düşman ile karşılaşıyorum. Başta yok dedim kendim uyduruyorum ama bu gün bütün gün böyle oldu.
Artık sesini duymadan da yakınımda düşman olduğunu anlıyorum. :D:D:D:D:D

Ek olarak konu dışı olacak ama, eskiden sıralamalarda Türkiye, avrupa sıralamalarında görünüyordu diye hatırlıyorum. Akşam baktım da Türkiye şuanda asya sıralamalarında çıkıyor. Bu konu da bilgisi olan var mı?

Normalde zaten belirttiğiniz şekilde uynuyorum. Görüntü kalitesini Akıcı yaptığımda düşmanlar daha kolay görülüyor, ayrıca harita da bana göre daha oynana bilir görünüyor. Fazla kalite dikkat dağıtıp görme duyusuna parazit uyguluyor.
Hocam yurt dışında yaşıyorum, 300 mbps simetrik fiber internet kullanıyorum. Fransa, Orange Télécom
Hocam düşman değil de düşmanlar araba ile yaklaşınca yaşanıyor o durum, 3 sezondur var o Pubg'de. Çok takılma oluyorsa 4 kişi, nispeten az olursa 3 kişi, çok az olursa 2 kişi oluyorlar genelde. Hatta araç kullanırken 3 veya daha fazla düşmanın olduğu yere yaklaşırsanız yine takılma oluyor. Tabi araç yakından geçerken de oluyor bu durum. Doğrudan temas yaşamasanız da eğer yakından geçseler dahi oluyor bu.

Bu arada 20 MS mükemmel hocam, oyun konforu için düşük MS çok önemli.

S

Silinen üye 107783

Guest
HD aşırı da oynuyorum 2-3 saat oynadıktan sonra anca hissediyorum ısınmaya başladığını.

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
düzgünleştirme kapalı oyun mu oynanır hocam fps/tps hiç bir oyun fxaa msaa gibi şeylerin en az biri olmadan oynanmaz
Dostum düzgünleştirmeyi açarsan yarım saat geçmeden ısınacaktır cihaz. Buda sana fps drop ve takılmalar yaşatır. 2.si fps oyunları her zaman akıcı ayarda oynanır. 1 sn bile senin için önemlidir.

Dostum düzgünleştirmeyi açarsan yarım saat geçmeden ısınacaktır cihaz. Buda sana fps drop ve takılmalar yaşatır. 2.si fps oyunları her zaman akıcı ayarda oynanır. 1 sn bile senin için önemlidir.
Saat 9 dan beri oyundayım şimdi çıktım oyundan. Dediğim ayarlarda oynuyorum bende. Bi sıkıntı sorun yok. Ultra grafiklerde oynayıp oyun takılıyor dersen ilk dönüp cihazına bakmalısın. Isınıyor mu ısınmıyor mu ? Isınan her cihaz performansı etkiler.

Hocam malesef bir süredir bende de olmaya başladı bu sorun. Ara ara anlık takılmalar oluyor, en düşük ayarda da, en yüksek ayarda da aynı. Bağlantı sabit 20 ms. İnternetten olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca 2-3 gündür başka bir sorun daha çıktı, oyunda genelde uçaktan atladıktan sonra oyun donuyor. Kaç gündür bu yüzden - 32 yemekten bir hal oldum. Oyunu yeniden açıp kapatmak gerekiyor, aksi halde bir süre donuk vaziyette bekleyip kendi hata verip kapanıyor. Uygulama yanıt vermiyor diyor.

Isı konusunda da öyle ahım şahım bir ısınma olmadan, zaten en düşük ayarlara aldım cihaz pek ısınmıyor ama donuyor.
Hocam 20 ms nasıl oluyor. Pubg sunucuları yurtdışında. Şirkette fiber olmasına rağmen 40-50 ms ike oynuyorum ben ?

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4

Saat 9 dan beri oyundayım şimdi çıktım oyundan. Dediğim ayarlarda oynuyorum bende. Bi sıkıntı sorun yok. Ultra grafiklerde oynayıp oyun takılıyor dersen ilk dönüp cihazına bakmalısın. Isınıyor mu ısınmıyor mu ? Isınan her cihaz performansı etkiler.

Hocam 20 ms nasıl oluyor. Pubg sunucuları yurtdışında. Şirkette fiber olmasına rağmen 40-50 ms ike oynuyorum ben ?
Kendisi yurt dışında yaşıyormuş, aynı soruyu sordum, merak ettim ben de 20 MS nasıl olur diye. :)

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5

Benim cihazım Rog Phone ll yalnız hocam. Tekrar söylüyorum msaa veya fxaa olmadan fps tps oynanmaz. Görüntü kirlenir, pixelleşir. Fps/tps oyunlarda amaç en net, en sade görüntü ile maksimum fps'dir. Benim cihazımın fps sınırı 60 değil 120. Benim için hiç bir türlü problem yok fakat arkadaş da sd855'e sahip ve siz en kısıtlı ayarları tavsiye ediyorsunuz. Kullanmayacaksanız canavar almanızın manası yok. Cihazda ısı problemi vardır ayrı. O işlemci ile akıcı ve aşırı ayarlarda msaa açık iken cihaz ısınıyorsa sorun cihazdadır, malzeme kalitesindedir. Ayrıca göz zevkine bile aykırı msaa'nın kapalı olması. Gördüğü her ota scope açıp durur o ayarlar ile. Bu arada hdr da oynasın demiyorum. Beni anlamadınız siz. En düşük ayarda oynasın, maksimum kare hızı ile oynasın ve msaa kapatmasın. Msaa kapandığında %500 dezevantaj alırsınız. Hadi bilgisayar falan olsa neyse küçücük ekranda msaa kapalı fps/tps oyun oynamaktan bahsediyoruz

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Benim cihazım Rog Phone ll yalnız hocam. Tekrar söylüyorum msaa veya fxaa olmadan fps tps oynanmaz. Görüntü kirlenir, pixelleşir. Fps/tps oyunlarda amaç en net, en sade görüntü ile maksimum fps'dir. Benim cihazımın fps sınırı 60 değil 120. Benim için hiç bir türlü problem yok fakat arkadaş da sd855'e sahip ve siz en kısıtlı ayarları tavsiye ediyorsunuz. Kullanmayacaksanız canavar almanızın manası yok. Cihazda ısı problemi vardır ayrı. O işlemci ile akıcı ve aşırı ayarlarda msaa açık iken cihaz ısınıyorsa sorun cihazdadır, malzeme kalitesindedir. Ayrıca göz zevkine bile aykırı msaa'nın kapalı olması. Gördüğü her ota scope açıp durur o ayarlar ile. Bu arada hdr da oynasın demiyorum. Beni anlamadınız siz. En düşük ayarda oynasın, maksimum kare hızı ile oynasın ve msaa kapatmasın. Msaa kapandığında %500 dezevantaj alırsınız. Hadi bilgisayar falan olsa neyse küçücük ekranda msaa kapalı fps/tps oyun oynamaktan bahsediyoruz
Deneyeyim o zaman bende.

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Deneyeyim o zaman bende.
Kesinlikle denemelisiniz hocam. Üniversite takımında çeşitli fps/tps oyunlarda elimden geldiği kadar profosyonel dalda oynamaya çalışıyorum. PUBG'de de FPP modunda fatih ligindeyim ve kullanabileceğiniz en iyi ayar akıcı/aşırı/msaa

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Arkadaslar duzgunlestrmeyi kapatin cihaz daha az isiniyor