- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- REDMİ NOTE 4
- Konular
- 2
oyunun ios ve android platformlarına çıkışları optimizasyon güncellemeleri farklıdır belkide sorun oyunla ilgilidir.
Valla dostum wifiden oynuyorum daha 1-2 gün oldu cihazı alalı mobil veri açıkken oynamadım ama MS yğksek değildi ve hher zaman olan birşey değil acaba ısınınca mı oluyor ona dikkat edicem bir
pupg ayarlarını bu şekilde ayarlayınArkadaşlar cihazı alalı 2 gün oldu daha pubg oynarken hareket halindeyken ufak ufak takılmalar oluyor biraz dikkatli bakınca belli oluyor 6s kullanıyordum onda bile olmuyordu bu normal mi pişman oldum biraz verdiğim paraya normal ise .. :/
O şekilde oynuyorum zaten hocam birde bu devamlı olan bir sorun değil ara ara oluyorpupg ayarlarını bu şekilde ayarlayın
Grafikler / Akıcı
Kare Hızı / Aşırı
internetten kaynaklı da olabilir hocamO şekilde oynuyorum zaten hocam birde bu devamlı olan bir sorun değil ara ara oluyor
kardeşim ben de 3 hafta oldu bende de sık sık oluyor takılmalar takılma da değil bildiğin kasıyor akıcı ve aşırıda oynuyorum parlaklık %40 lardaArkadaşlar cihazı alalı 2 gün oldu daha pubg oynarken hareket halindeyken ufak ufak takılmalar oluyor biraz dikkatli bakınca belli oluyor 6s kullanıyordum onda bile olmuyordu bu normal mi pişman oldum biraz verdiğim paraya normal ise .. :/
2-3 gunde bir aksamlari pubg oynarim
3 parmak +Gyro
Cogu zaman hdr, bazen de akiciya alirim.
Gecen haftaya kadar mi9 kullaniyordum en kucuk bir sorun yapmadi kasma donma lag bug atma gibi hicbirsey yoktu.
Simdi mi9T aldim tasarimsal Degisiklik icin. Bunda da Gfx tool ile hdr yapiyorum. Bunda da kasma yok. Arada donuyor o da normal SD730 icin.