Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bu süre olayına çok gıcık oluyorum. Kendi cihazımda 1440 saat verdi sonrasında açtım. Beraber aldığım arkadaşa dün başvuru yaptım yine 1440 saat verdi. İnsafsız 2 ay nedir
Bilgisayarı yeniden başlatıp imza doğrulamayı devredışı bıraktım.
driverı buradan yüklemiyor ADB Driver yükleme ile de yükledim. Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun buradan da yükledim.
sildim tekrar programdan yüklemeye çalıştım ama nedense bu hatayı veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayarım C klasörüne atıp çalıştırdım gördü aygıtı
couldn't verify device hatası verdi onu araştırıyorum.
flashboot açıkken aygıt yöneticis böyle gözüyor 1 kere gördü cihazı bir daha görmedi malesef
tekrardan imza devre dışı bıraktım gördüm %50 'de kaldı .
merhabalar
Mi 9t pro global versiyon var. suankı sısten mi arayuzu miui 9. gelıstırıcı seceneklerınden oem yazısı sonuk acılamıyor. mi kilit zaten acık yazısı var mi hesap olarak. ve bu ıslemı denıyorum hersey tamam bılgısayarıda goruyor ılk asamada carpı ısaretı hatası alıyorum. Dediğim gimi OEM secenegı sonuk ve kapalı herhangı bır bılgısayarda veya bırseyıyle oynanılmadı 6 aydır. cıhaz yuksek bır cıhaz unlock oldugu ıcın guncelleme alamıyorum. Lutfen duruma el atabılır mısınız.
merhabalar
Mi 9t pro global versiyon var. suankı sısten mi arayuzu miui 9. gelıstırıcı seceneklerınden oem yazısı sonuk acılamıyor. mi kilit zaten acık yazısı var mi hesap olarak. ve bu ıslemı denıyorum hersey tamam bılgısayarıda goruyor ılk asamada carpı ısaretı hatası alıyorum. Dediğim gimi OEM secenegı sonuk ve kapalı herhangı bır bılgısayarda veya bırseyıyle oynanılmadı 6 aydır. cıhaz yuksek bır cıhaz unlock oldugu ıcın guncelleme alamıyorum. Lutfen duruma el atabılır mısınız.
Mi Kilit açma Durumunda " Kilit açıldı" yazıyor hocam.
Telefonu yeniden başlattığınızda, Mi Logosu altında " Unlocked" ibaresi yee alıyor mu kontrol eder misiniz.
Bu şekilde,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi Kilit açma Durumunda " Kilit açıldı" yazıyor hocam.
Telefonu yeniden başlattığınızda, Mi Logosu altında " Unlocked" ibaresi yee alıyor mu kontrol eder misiniz.
Bu şekilde,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.