- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Sorununuzu biraz daha detaylandirin hocambende unlock aktif olmuyor.
Sorununuzu biraz daha detaylandirin hocambende unlock aktif olmuyor.
Driverlar'i tekrar yükleyin hocam. Bunun için programın sağ üstündeki ayarlar simgesine tiklayabilirsinizprogram telefonu görmüyor No connected yazıyor ,
Önceki mesajda devre dışı bırakın dedim hocamCihaz bağlı fakat connect your device again yazıyor , dosya aktarımı falan yapıyorum, usb ayıklamayı da açtım .
bilgisayar windows 10
böyle birşey gördüm alakalı olabilir mi
Windows 10 kullanan Xiaomi kullanıcılarının ADB driveri konusunda sıkıntı yaşamaması için sürücü imza doğrulamasını devre dışı bırakması gerekmektedir.
hocam merhaba. telefonum miA3. %99a geldiğinde 'request parameter error' hatası alıyorum. bunun çözümünü biliyor musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
tamam deneyeceğim. bide benim telefonumda geliştirici seçeneklerinde mi hesabı ekleme kısmı yoktu. ben de telefonda mi community uygulamasında giriş yaparak başladım işlemlere. acaba bu yüzden bir sorun olur mu
arkadaşlar denedim farklı sürümle olmadı ama başka bir yöntemle oldu. youtube'da bulduğum bir videoda Mi A3 için özel bir yöntem anlatıyor. dili anlaşılmasa da yöntem gözle görülüyor. linkini burada paylaşıyorum Mi A3 kullanıcıları için.tamam deneyeceğim. bide benim telefonumda geliştirici seçeneklerinde mi hesabı ekleme kısmı yoktu. ben de telefonda mi community uygulamasında giriş yaparak başladım işlemlere. acaba bu yüzden bir sorun olur mu