- Adım
- Oğuz
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 31
Twrp nedir hocamHayırlı olsun. Dikkatli bir şekilde twrp yükleyin . Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Twrp nedir hocamHayırlı olsun. Dikkatli bir şekilde twrp yükleyin . Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Twrp telefonumuza kurulan kişiselleştirilmiş bir kurtarma menüsüdür.Twrp nedir hocam
Peki hocam bootloader kilidi açtıktan sonra herhangi bir işlemde kilit tekrar kapanır mı kapanırsa ne gibi bir işlemde kapanır cihaz sistem ayarlarını sıfırlama vb. Gibi?Twrp telefonumuza kurulan kişiselleştirilmiş bir kurtarma menüsüdür.
Buradan daha detaylı bakabilirsiniz.
Rehber - TWRP Yükle/Install Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Yükle/Install Seçenekleri Kullanımı Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bu rehberde size TWRP adlı kurtarma aracında rom ve diğer araçların Yüklenmesi nasıl yapılır onu anlatacağım. İşlemleri sırasıyla yapacağız. Bu örnekte AOSP tabanlı Syberia Rom ve extra olarak Gapps ile Magisk kurulumu...forum.miuiturkiye.net
Hocam mi flash ile yazılım atarken kapatilabilir. Kapatıldığında tekrar açarken telefon sıfırlanır. Malum işlem vb birşey yapıldıysa IMEI uçar.Peki hocam bootloader kilidi açtıktan sonra herhangi bir işlemde kilit tekrar kapanır mı kapanırsa ne gibi bir işlemde kapanır cihaz sistem ayarlarını sıfırlama vb. Gibi?
Ne konumda nasıl oldu daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirizhocam telefon açılmıyor, nasıl yapacağım
reiz şimdi ben format atmak istiyorum çünkü telefon açılmıyor drive eksik olabilirmiş mi logosu geliyor sonra reset atıyor tekrar açılıyor kapanıyor bootloader kilidide kapalıNe konumda nasıl oldu daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz
hocam cevap yazın .dNe konumda nasıl oldu daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz
Yasal olmayan işlem hakkında Forum Kuralları gereği bilgi alışverişi yapılmıyor hocam maalesef. Google size yardımcı olacaktırselamlar, bl kilidi açıldı. bir kaç gün içerisinde imei atmayı düşünüyorum. imei atma klavuzu falan var mı? forumda arama yaptım ama bulamadım, mi 9 için imei atma rehberi v.s bilen var mı ?
TeşekkürlerYasal olmayan işlem hakkında Forum Kuralları gereği bilgi alışverişi yapılmıyor hocam maalesef. Google size yardımcı olacaktır