Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz hocam.Faseboot moduna alıyorum ama bilgisayar görmüyor cihazı ne yapmam gerekiyor.adb sürücüsü varmı güncel
Ben bootlader kilit açma işlemi yapamak istiyorum bu sürücüyle sıkıntısız yapabilirim degilmi bana biraz Bilgi verir misiniz.tam olarak nasıl yapacağıma dair bir video falan varmı önerebileceginizAşağıdaki linke göz atabilirsiniz hocam.
QDLoader HS-USB Driver 32/64 bit – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Konu başında video mevcut hocam Sıkıntısız yapabilirsiniz.Ben bootlader kilit açma işlemi yapamak istiyorum bu sürücüyle sıkıntısız yapabilirim degilmi bana biraz Bilgi verir misiniz.tam olarak nasıl yapacağıma dair bir video falan varmı önerebileceginiz
Teşekkür ederimKonu başında video mevcut hocam Sıkıntısız yapabilirsiniz.
Bişey daha sormak istiyorum hocam.usb hata ayıklama açık mı yoksa kapalı mi olması gerekiyorTeşekkür ederim
Buradan gerekli olan tüm sürücülere driverlara erişebilirsinizBilgisayarım telefonumu görmedi. Gerekli sürücüleri de söylermisinz.
Her zaman açık olması yararınıza olacaktır hocam.Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bişey daha sormak istiyorum hocam.usb hata ayıklama açık mı yoksa kapalı mi olması gerekiyor
Hocam ellerine sağlık yaptım ama benimkinde 168 saat yazdı 168 saat sonra tekrarmı deneyeceğiz tüm işlemleri