Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Merhaba değerli arkadaşlar acaba android pie bizim cihazlara gelcek mi herhangi bir bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Betada haftalık 2 gb rom yüklenmiyor. 100-150 mblık güncellemeler geliyor.
Hocam k.b ben eu romdayken oledi suan 8 lite stable kullandimdan bilmiyordum. Stable 2 geldi o da belki android versiyondandir. Tekrar k.b
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi 2 ay oldu teli alali bir güncelleme verdiler onunda suyunu cikirdilar ne bu ya guncellemeyi geri cekmek nedir. Bu kadar dustumu xiaomi gonderdigi guncellemeden emin olamiyacak kadar.

Abi 2 ay oldu teli alali bir güncelleme verdiler onunda suyunu cikirdilar ne bu ya guncellemeyi geri cekmek nedir. Bu kadar dustumu xiaomi gonderdigi guncellemeden emin olamiyacak kadar.

Oyla:

Cpt. Price

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8Lite 128/RN7
Konular
0
Çarşamba günü bildirim geldi güncelleme var diye, tıkladım güncelleme yok dedi. Bildirim kayıtlarında "PDTMIXM" adlı bir güncelleme olduğunu söylüyordu. VPN ve konum değiştirme denedim fakat çözüm olmadı. Daha sonra güncelleme kısmına gelip sağ üstteki 3 noktaya basıp bir seçeneği seçtim (ne olduğunu hatırlamıyorum) ve güncelleme bulundu dedi. 1.7 GB dosya indirdi ve yeniden başlattım. Göze çarpan ilk yenilik, MIUI 10'a geçerken altta bir kutucuk doluyordu. Bunda ise o kutucuk büyütülmüş, ortaya alınmış ve yüzdesini söyler hale getirilmiş. Ve sürekli cihazı kapatmayın, kapatırsanız bir daha açamazsınız tarzında şeyler söylüyordu. %5'e kadar geldi sonra bir anda %30 oldu. %35 oldu bir anda %50 oldu. %55'e geldi ve telefon kapandı. Bir sorun oldu zannettim, 2 dakikada açıldı. Şarj süresinde değişiklik yok, gözle görünecek kadar az bir "drain" azalması mevcut. Kamera ilk seferde açılmayacak zannettim. Biraz bekledim SD kart izni istedi (artık SD card izni istiyor uygulamalar) kabul ettim, 3-5 kez açıp kapattım hızı eskisi gibi. Ekran ilk 5 dakika geç açılıyordu o da düzeldi. Kısayollar gelmiş istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz (Google asistan, SS alma (3 parmak aşağı default olarak), uygulama kapatma, açma, vs vs.) Bazı menüler hala giydirilmemiş android 9 stock görünümünde. Youtube'de zoom in yapınca çentik de doluyor artık. Whatsapp çentik sorunu çözülmüş (Çentik yokmuş gibi davranıyordu, düzeltilmiş.).

Bu arada şebeke sorunu yaşamıyorum (Vodafone kullanıyorum) . Fakat canımı sıkan bir nokta var. Wifi bazen saçma bir şekilde kopabiliyor. Önceden LG G4 kullanıyordum wifi bulup bağlandığı zaman kopması çok zor olurdu fakat kolay kolay bağlanamazdı. Bunda ise buluyor fakat bağlanmıyor, üstüne tıklayınca bağlanmak aklına geliyor :D 3 kademe çeken ağ bir anda kopuyor nedense (Sanırım havalar bu günlerde kötü olduğu için fakat emin değilim wifi olarak canımı sıktı biraz.).

Unutmadan, indirme %80'de takılı kalıyor, WIFI'ı kapatıp açsanız bile hata vermiyor. Sanırım indirdiği dosyaları doğruluyor.

Son düzenleme:
Oyla:

madeinmna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Merhabalar, bayadır yazmadım direk bilgi vereyim güncelleme geldi bana cihazım yurt dışı pasaport kayıtlı bilgisini vereyim. çift hat kullanıyorum şuan şebeke de hiç bir problem yok arayüz flan stabil wi-fi bende problemliydi masaya koyarken mesele iki centik birden iniyordu o iyileşmiş kurcalamaya devam edicem bilgi aktaririm suan bi eksi bulamadım. bu arada güncellemeyi telefondan aldım en son paketi indirdim dedim ve oldu. bu arada bu dark tema olayı 9 pie de vardı sanki onu nereden aciyoruz bilgisi olan var mı

Oyla:

Mdb8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mdb
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Bana neden gelmedi bu güncelleme ya dünyanın en saçma yazılımı bu android ! Güncelleme yok diyor nasıl olacak bilen var mı ?

Oyla:

nadir3391

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir
Cihazım
İPHONE 11
Meslek
Öğretmen
Konular
1
gelir arkadaşlar sırasıyla veriyorlardır. seri numaralara ve bölgelere göre değişir.

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Arkadaşlar Android 9 ile hiçbir şey değişmediğini söylüyorsunuz ama aslında birçok şey değişti neredeyse 2 GB dosya indirdi tamam arayüz olarak pek bir şey değişmedi ama benim yaşadığıma göre Android 8.1 ben daha fazla şarjı uzun gitmeye başladı bana da ilk başta garip oldu ama Android 9 ile şarjın bu seviyeye gelmesi beni mutlu etti umarım ileride daha iyi iyileştirmeler yapılır ve batarya daha iyi bir hale gelir

Oyla:

Mdb8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mdb
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Arkadaşlar bende güncelleme görünmüyor zip dosyası indirdim ama nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Koca sitede yardımcı olacak bi allahın kulu yok mu ya

Oyla:

varolvali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
VAROL
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
9
benim telefonda en son güncelleme paketini indir dediğimde miui 10'nun 8.1 sürümü iniyor. güncelleme paketini linklerden indirebilirsiniz demişsiniz. bu linklerdeki güncelleme forumda bahsi geçen geri çekilen güncelleme midir. eğer yeni bir güncelleme verildi ise telefonlara kademeli olarak mı dağıtılıyor. ve de bu linklere nereden ulaşabilirim.

Oyla:

dogukanturhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
Betadan globale geçmek istiyorum nasıl yaparım

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Arkadaşlar bende güncelleme görünmüyor zip dosyası indirdim ama nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Koca sitede yardımcı olacak bi allahın kulu yok mu ya
Hocam güncelleme bölümünde Mıuı 10 üzerine 10 defa filan ek ayarlar açılır oradan yerelden pat seçin var. İndirdiğiniz dosyayı seçip güncelleme alabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt