Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Merhaba değerli arkadaşlar acaba android pie bizim cihazlara gelcek mi herhangi bir bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Lütfen su konu hakkinda net bilgisi olan ag problemi gibi vs problemleri cozulucek mi yarin alicam çünkü mi 8 lite pisman olmak istemiyorum lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet İmei Kaydı Olmayan Cihazlara Ota Üzerinden güncelleme gelmez
Aldığım gsm dükkanın aciklamasinsa yurtici kayitli diyor yani dediğiniz sey bu mu hocam

Oyla:

MBDalgic98

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
güncelleme geri çekildikten sonra manuel recovery olarak güncellemeyi kendim kurdum fakat bir kaç sorum var:
bundan sonra kararlı sürüme gelecek olan güncellemeleri otomatik olarak almaya devam edebilecek miyim?
güncelleme sonrası kilit açma kapamada ve kamerada yavaşlık hissettiniz mi?

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
bugün güncelleme bir ara tekrar geldi 15 dakika sonra gitti ve dün sorunsuz çalışan okuma modu bi anda bozuldu aldığıma pişman oldum

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
güncelleme geri çekildikten sonra manuel recovery olarak güncellemeyi kendim kurdum fakat bir kaç sorum var:
bundan sonra kararlı sürüme gelecek olan güncellemeleri otomatik olarak almaya devam edebilecek miyim?
Kardesim hissetigin degisikliklerin tamaminda haklisin son uygulamalarda biraz sikinti var dediklerin var mobil veri sorunu hala var. En kısa sürede android 9 a iyilestirme guncellemesini yaapcaklarini dusunuyorum. Ama bence keske hatalarin çözüldüğü toplu hem fix hem surum guncellemeyi ayni pakette verseydiler. Boyle telefonu yormaktan baska bisi yapmiyor 2 gb dosya yukluyor siliyor islem yapiyor ben bu yuzden stable kullaniyorum betadaki gibi haftalik iki gb lik rom yuklersen telin hafizasi mahfolur bu yuzden keske su guncellemeyi fixli verseydiniz.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Kardesim hissetigin degisikliklerin tamaminda haklisin son uygulamalarda biraz sikinti var dediklerin var mobil veri sorunu hala var. En kısa sürede android 9 a iyilestirme guncellemesini yaapcaklarini dusunuyorum. Ama bence keske hatalarin çözüldüğü toplu hem fix hem surum guncellemeyi ayni pakette verseydiler. Boyle telefonu yormaktan baska bisi yapmiyor 2 gb dosya yukluyor siliyor islem yapiyor ben bu yuzden stable kullaniyorum betadaki gibi haftalik iki gb lik rom yuklersen telin hafizasi mahfolur bu yuzden keske su guncellemeyi fixli verseydiniz.
Betada haftalık 2 gb rom yüklenmiyor. 100-150 mblık güncellemeler geliyor.

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Oyla:

ÖmerFaruk-Mi8Lite

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 Lite 6/128
Konular
10
Merhaba,
Bu ilk mesajım arkadaşlar Bize her gün güncelleme kontrol ettiren Xiaomi markasını kınar, yeni güncellemenin dertlerimize derman olmasını dilerim.

Aldığım en güzel bildirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bana aynı bildirim geldi tıkladım güncelleme kontrol kısmına geldi uygun güncelleme yok dedi?

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Hocam bana aynı bildirim geldi tıkladım güncelleme kontrol kısmına geldi uygun güncelleme yok dedi?
Geri çekilmiş güncelleme siz cihazdan memnun musunuz delta garantili mi cihaziniz nerden aldınız bende alicam bi kac saatte

Oyla:

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9

Kilit açma kapamada hissettim evet

Oyla:

sorejan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sore
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
merhaba günceleme yaptım ikigündür sorun yoktu ..bugün kırmızı renkler kahve rengine ardından kırmızıya döndü ...bende wipa data yaptım ..açılışta şifremi kabbul etmiyor ne yapabilirim arkadaşlar acillll

Oyla:
Üst Alt