Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Merhaba değerli arkadaşlar acaba android pie bizim cihazlara gelcek mi herhangi bir bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

Mdb8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mdb
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Hocam güncelleme bölümünde Mıuı 10 üzerine 10 defa filan ek ayarlar açılır oradan yerelden pat seçin var. İndirdiğiniz dosyayı seçip güncelleme alabilirsiniz
Yalnız benim rotlu falan değil Garantili . Sorun olmaz dimi hocam?

Oyla:

Ahmetorkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
2
Bide animasyonlar daha belirgin olmuş
Bu saçmalık bende de var. neden oluyor anlamadım. sanki telefon taklıyormuş gibi. çözebilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARkadaşlar , ilk geldiği gün indirdim pie ı. fakat pile olumsuz etkisi oldu. pil performansım düştü. ekran süresinde 6.30 - 7 saatleri görüyordum. şimdi 5-30 lardayım ve daha az kullanıyorum telefonu. bir de açık uygulamaları kaptırken ekran ufalıyor küçülüyor sonra kapanıyor. bu saçmalık bir animasyon mu değiştirilebilir mi?

Son düzenleme:
Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Bu saçmalık bende de var. neden oluyor anlamadım. sanki telefon taklıyormuş gibi. çözebilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARkadaşlar , ilk geldiği gün indirdim pie ı. fakat pile olumsuz etkisi oldu. pil performansım düştü. ekran süresinde 6.30 - 7 saatleri görüyordum. şimdi 5-30 lardayım ve daha az kullanıyorum telefonu. bir de açık uygulamaları kaptırken ekran ufalıyor küçülüyor sonra kapanıyor. bu saçmalık bir animasyon mu değiştirilebilir mi?
Animasyonlar iyi olmuş benim hoşuma gitti yanlış bilmiyorsam kapatabiliyorsun onları geliştirici seçeneklerden :Devet son uygualamaları kapatırken ekran küçülüp az kalıyo öyle eminim ki düzeltecekler hi~~ pil konusunda ise ben gayet memnunum önceki sürümde daha çok pil tüketiyodu bu sürümde çok stabil olmuş size tavsiyem fabrika ayarlarına döndürün bazen güncellemeler sapıtabiliyomoustache~~

Oyla:

Ahmetorkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
2
Animasyonlar iyi olmuş benim hoşuma gitti yanlış bilmiyorsam kapatabiliyorsun onları geliştirici seçeneklerden :Devet son uygualamaları kapatırken ekran küçülüp az kalıyo öyle eminim ki düzeltecekler hi~~ pil konusunda ise ben gayet memnunum önceki sürümde daha çok pil tüketiyodu bu sürümde çok stabil olmuş size tavsiyem fabrika ayarlarına döndürün bazen güncellemeler sapıtabiliyomoustache~~
Üstat üstüne alınma lütfen, her uygulama yükleme girişimimizde fabrika ayarlarına dönmek mantıklı gelmiyor. 2-3 hafta önce sıfırdan kurdum telefonu. böyle olacaksa insanların iphone samsung alması daha mantıklı. ağrısız başım. her uygulamada başa dönün :) telefonda zaten fazla birşey yok. pie yükleyince pil performansı kötüleşti..

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Üstat üstüne alınma lütfen, her uygulama yükleme girişimimizde fabrika ayarlarına dönmek mantıklı gelmiyor. 2-3 hafta önce sıfırdan kurdum telefonu. böyle olacaksa insanların iphone samsung alması daha mantıklı. ağrısız başım. her uygulamada başa dönün :) telefonda zaten fazla birşey yok. pie yükleyince pil performansı kötüleşti..
Aynen size katılıyorum sahsen ben hiç sıfırlamadım daha önce samsung kullanıyodum simdi ise xiaomi ikisindende gayet memnunum kronik sorun desem bilemedim çevremde daha iki kişiye mi8 lite aldırdım çatır çutur sorunsuz çalışıyolar ülkelere göre ayrımcılık mı yapıyolar anlamış değilim:DBu arada yunanistanda oturuyorum bölge olarakta burası seçili kullandığım hat vodafone GR

Oyla:

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Aynen size katılıyorum sahsen ben hiç sıfırlamadım daha önce samsung kullanıyodum simdi ise xiaomi ikisindende gayet memnunum kronik sorun desem bilemedim çevremde daha iki kişiye mi8 lite aldırdım çatır çutur sorunsuz çalışıyolar ülkelere göre ayrımcılık mı yapıyolar anlamış değilim:DBu arada yunanistanda oturuyorum bölge olarakta burası seçili kullandığım hat vodafone GR

Ulan gavur memleketi olunca ne de güzel çekiyor :) biz çatır çutur kelimesini unuttum uzun zamandır. :) :D

Oyla:

raver

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
salim
Cihazım
a2 lite
Konular
4
Banada güncelleme gelmedi, neden acaba?

Oyla:

nadir3391

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir
Cihazım
İPHONE 11
Meslek
Öğretmen
Konular
1

burdan indirin telefon hafızasına atın güncellemeden gösterin kurulacaktır arkadaşlar.

Oyla:
Üst Alt