Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Merhaba değerli arkadaşlar acaba android pie bizim cihazlara gelcek mi herhangi bir bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
evet İmei Kaydı Olmayan Cihazlara Ota Üzerinden güncelleme gelmez
imei ler kayıtlı önceki güncellemelerde de sıkıntı olmamıştı bunda da öğleden sonra geldi ama saat 1 gibi güncellemeye kalkıştım baktım geri çekilmiş güncelleme

Oyla:

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
imei ler kayıtlı önceki güncellemelerde de sıkıntı olmamıştı bunda da öğleden sonra geldi ama saat 1 gibi güncellemeye kalkıştım baktım geri çekilmiş güncelleme
Doğrudur şu anda güncelleme geri çekilmiş 1 veya 2 saate acılır dıyolar

Oyla:

Plasebo01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
İnternet bağlantı problemi devam ediyor maalesef. Bir arkadaşın Turkcell için yaptığı ayarları denedim şimdilik geldi bakalım internet. Gerçekten büyük rezillik böyle donanımlı bir cihazda internet kopma problemi yaşanması.. İlk Xiaomi cihazım bu oldu ve sanırım sonuncusu olacak bu problemin çözümü daha fazla uzarsa.

Oyla:

Bilinmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dark
Cihazım
MI 8 lite
Konular
0
Beyler bayanlar ek güncellemeler gelecek sakin olun beklemede kalın sorun ortadan kalkcak ağ sorunu çentik sorunu tekrardan ek güncelleme atacaklar ayriyeten haberde okumuştum gece modunda ayrı gelecek

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
güncelleme geri çekildi ve hala gelmedi dalga mı geçiyorlar anlamıyorum

Oyla:

BurakBaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben güncelleme yaptım. Bazı arkadaşlar mobil veride 4.5G yazdığını söylüyorlar ama bende 4.5G yazmıyor ? 4G yaziyor. Bu konu hakkinda yardimci olur musunuz ?

Oyla:

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Arkadaşlar dün(14 Mart) güncelleme saat 16.00-17.00 civarı geldi sanırım. Sanırım diyorum çünkü tam o aralar telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Yeni kurulum yaptım güncelleme gözüktü ve güncelledim. Şimdi siz güncelleme geri çekilmiş diyorsunuz ama ben de hala yüklü güncelleme. Aklıma takılan şu fabrika ayarlarına alakası var mı. Şimdi yine sıfırlasam telefonu güncelleme geri çekilmiş mi olur. Yani ben de güncelleme anlık görünmüyor mu kafama takıldı.şu an güncelleme geri çekilmeyen var mı benim gibi. Hala duran.

Ayrıca güncellemeyle sanki uygulamaları kapatırken hafif ağır bir şekilde kapatıp ana ekrana geçio gibi ve sanki daha ağırlaştı gibi telefon.

Sıfırlama sebebim mobil veri sorunuydu bugün yaşamadım ama hiç yaşamıcam anlamına gelmiyor beklicem bakalım

Oyla:

TNTB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
11
Arkadaşlar dün(14 Mart) güncelleme saat 16.00-17.00 civarı geldi sanırım. Sanırım diyorum çünkü tam o aralar telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Yeni kurulum yaptım güncelleme gözüktü ve güncelledim. Şimdi siz güncelleme geri çekilmiş diyorsunuz ama ben de hala yüklü güncelleme. Aklıma takılan şu fabrika ayarlarına alakası var mı. Şimdi yine sıfırlasam telefonu güncelleme geri çekilmiş mi olur. Yani ben de güncelleme anlık görünmüyor mu kafama takıldı.şu an güncelleme geri çekilmeyen var mı benim gibi. Hala duran.

Ayrıca güncellemeyle sanki uygulamaları kapatırken hafif ağır bir şekilde kapatıp ana ekrana geçio gibi ve sanki daha ağırlaştı gibi telefon.

Sıfırlama sebebim mobil veri sorunuydu bugün yaşamadım ama hiç yaşamıcam anlamına gelmiyor beklicem bakalım

Telefonunuz 9'a güncellediyseniz telefonu sıfırlasanızda kaybolmaz.Çünkü o artık işletim sistemine yüklenmiştir.Güncellemenin geri çekilmesi demek telefon son güncellemeyi göremeyeceği anlamını taşır.

Oyla:
Üst Alt