- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Hocam maşallah bütün cihazları biliyorsun.boşuna meraklı mucit demiyorum sana herşeyi merak edip öğrenip bide bizim de öğrenmemize vesile oluyorsun
Estağfurullah hocam. Öğrendiğim şeyleri paylaşıyorum sadece. Bizde sizden çok şey öğreniyoruz
Ayrıca şu var, Oneplus 6'da da yaklaşık boyutlar yakın iken, hem 3300 Mah batarya var; hem de 3.5mm kulaklık soketi var. Madem ki yapılabiliyor; Xiaomi'de 3300 Mah batarya ve 3.5mm kulaklık soketini koysaydı. Mi6'daki Stereo Hoparlörü Mi8'e koymadığına göre; demekki Mi6'da çıkarttığı 3.5 mm kulaklık soketini de Mi8'e ekleyebilirdi.
Bu yıl Xiaomi'den Mi8'in en azından ikinci arka kamerasına da Ois koymasını beklerdim; Madem ki Iphone'a rakibim diyor. Ön Kameraya neden Eis eklemediğini de merak ediyorum (Ki artık Ön Kameraya da Ois ekleyip; Samsung gibi Ois + Eis kullanmalı).
Sanırım Mi9 tam bir cihaz olacak. (Ekrandan Parmak izi okuma, Kablosuz şarj, Mi8 Ee'deki Gelişmiş Kızılötesi Yüz Algılama, Stereo Hoparlör)
Xiaomi Cihaz tasarımı ekibine beni almalı
Birde Meizu 16 serisi, tam istediğim tasarım ile geliyor. Keşke Xiaomİ'de Çentik yerine bu tasarım ile yoluna devam etseydi.
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1529025089,1529024999][/doublepost]
bizim ki tokat manyagi yapmış
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hardware Plus, Mi8 için Dxomark skor ve açıklamalarını yorumlamış.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız