Yardım Mi6 wifi hotspot sorunu

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar. Vodafone ve Turkcell operatörlerinden sorunsuz bir şekilde şebeke internetinden faydalanıyorum. Wifi ile internet paylaşımı yaptığımda diğer cihazlar bağlı olarak gözüküyor ancak internet bağlantısı aktif olmuyor. Ayarlarda sorun olabilir mi? Telefonu resetlemek istemiyorum.

osis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mİ6
Konular
0
Arkadaşlar mi6 telefonu yeni aldık ve vodafone kullanıyorum.Böyle nerdeyse 7-8 sene önce yaşanabilecek garip bir sorun.
Çözümlere baktım,adam akıllı bir çözüm yok malesef.
Ne olacak böyle..

Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Arkadaşlar mi6 telefonu yeni aldık ve vodafone kullanıyorum.Böyle nerdeyse 7-8 sene önce yaşanabilecek garip bir sorun.
Çözümlere baktım,adam akıllı bir çözüm yok malesef.
Ne olacak böyle..
Root varmi cihazda varsa eğer, df tethering fix kurun cihaza. Fix deyin cihazi yeniden başlatın. Tamamdir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

osis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mİ6
Konular
0
Cihazda root yok şu anda,şu an yukardaki geçici çözümü yaptık.Vodafondan kaynaklanıyorsa soruna neden olan şey neyse çok ilginç.Cevabınız teşekkürler.

Oyla:

Recepdogrubakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
İnternet paylaşımı diğer cep telefonlarda görünüyor ve paylaşım yapılıyormuş dizüstü bilgisayarıma telefonomu görmüyor, hata veriyordu. Erişim noktası Bandını 2.4 Ghz yapınca düzeldi. Bilgisayar eski teknoloji olunca 5 GHz desteklemiyor.

Ayarlar --> Kişisel bağlantı noktası -->
İnternet paylaşımı --> (Düğmeyi aç)
İnternet Paylaşımı ayarları --> SSID (Bir isim gir) --> Güvenlik WPA2 PSK --> Şifre (44448888) --> Erişim Noktası Bandı seçiniz (5 GHz Bandı seçili idi)
5 GHz Bandını 2.4 GHz yapınca düzeldi.

Oyla:

batur17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bule t
Cihazım
mi5 s
Konular
0
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim iki haftadır uğraşıyordum. Düzeldi hattım Vodafone TL mi5 s

Oyla:

Sonal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
acaba bu problem tüm mi6 larda varmı bir iki kişi daha böyle söyledi mi6 şu mevcut arkadaşlar deneyebilirmi?
Benim telefon mi 6 hattım Vodafone benimde telefonda aynı sorun var ama bazen paylaşıma izin veriyor anlamadim

Oyla:

osis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mİ6
Konular
0
Telefonu bu sorun yüzünden satacam herhalde,en çok lazım olan kısım bu.Ne cins bir sorun anlamadım gitti.En son çözüm dns değiştrime kaldı o da bulunduğum kurumda parola korumalı olduğu bu olmuyor.
[doublepost=1512585655,1511420345][/doublepost]Ve sonuç... telefonu sattım..: :(

Oyla:

hicazkar50

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Bende de aynı sorun var internet paylaşımını acıyorum diğer telefondan bağlanıyorum sadece instagram facebook ve watsapa giriyor chrome ve play store girince bağlanmıyor telefonum Mi6 hattım Vodafone

Oyla:

dros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur sahin
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Merhaba benim mi6 da aynı sorun vardı. Google dns kullandım. Sorunum çözüldü. Sanırım Vodafone kaynaklı bir sorun. Çünkü aynı telefon Türkcell hatta sorunsuz bağlanıyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt