Yardım Mi6 wifi hotspot sorunu

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar. Vodafone ve Turkcell operatörlerinden sorunsuz bir şekilde şebeke internetinden faydalanıyorum. Wifi ile internet paylaşımı yaptığımda diğer cihazlar bağlı olarak gözüküyor ancak internet bağlantısı aktif olmuyor. Ayarlarda sorun olabilir mi? Telefonu resetlemek istemiyorum.

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.

Teşekkürler sorun çözüldü.

Oyla:

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.

Teşekkürler sorun çözüldü.

Oyla:

Mefisto2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mefisto
Cihazım
gm
Konular
9
Bende de problem vardı yukarıdaki çözüm işe yaradı teşekkürler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kavih

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gazi Giray
Cihazım
HTC ONE M8
Konular
0
hotspot açınca ben problemsiz bağlanabiliyorum. ben sadece şöyle bir sıkıntı yaşadım. hotspot açınca wifi açmaya kalkınca ya da wifi açıkken hotspot açınca bazan wifi işlevsiz hâle gelebiliyor. yani, herhangi bir ağa bağlanamıyorsunuz. açıp kapatamıyorsunuz vs. telefonu yeniden başlatmak gerekiyor, sonra sıkıntı yok.

Oyla:

lazko1954

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KEMAL
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Emekli
Konular
0
Arkadaşlar merhabalar. Vodafone ve Turkcell operatörlerinden sorunsuz bir şekilde şebeke internetinden faydalanıyorum. Wifi ile internet paylaşımı yaptığımda diğer cihazlar bağlı olarak gözüküyor ancak internet bağlantısı aktif olmuyor. Ayarlarda sorun olabilir mi? Telefonu resetlemek istemiyorum.

Oyla:

lazko1954

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KEMAL
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Emekli
Konular
0
Arkadaşlar benimde mi 6 telefonumda hotspot sorunu vardı. Şu şekilde çözdüm: belki aynı sorunu olanlara yardımcı olabilirim. İlk hotspot ayarlarını yaptığımda kullanmış olduğum şifremi yen telefonumun ayarlarında da kullanınca sorun otomatikman ortadan kalktı. Bi deneyin

Oyla:

on_air

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
APN eklemeyi de yaptim Yine olmadı Vodafone kullanıyorum
Bilgisayarda "ağ gereksinimleri denetleniyor" yazıyor bu işlem bitmiyor, dolayısı ile bağlantı tamamlanamiyor.
Burada dosya yüklemek istediğim zaman da "bu işlemi yapabilecek bi uygulama bulunamadı" yazıyor.
Resmen android den de mi6 dan da soğudum

Oyla:

on_air

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Apn ekleme işlemine ilaveten Bilgisayarın ağ ayarlarını sifirlayip dns i de değiştirdikten sonra mi6 wi-fi hotspot kullanarak baglandim

Oyla:

prozac38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
4
Bende global kararlı rom yüklü internet paylaşımında herhangi bir problem yaşamıyorum sorun yok.

Oyla:

kori

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
mi6
Konular
0
Selamlar bugün vodafone geçiş yağtım ve günlerdir Türk Telekom'dan hotspot olarak kullandığım internet bağlantım gitti. Bu arada telefon mi6. Sonra forumda anlatılan Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Yöntemini yaptım ve düzeldi artık bilgisayarda internetim var ama sorun şu ki telefonumda ne chrome ne de kendi tarayıcısı üzerinde internetim yok hal böyle olunca webWhatsapp'da çalışmıyor. Bu problemin bir çözümü var mıdır?

Oyla:
Üst Alt