Yardım Mi6 wifi hotspot sorunu

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar. Vodafone ve Turkcell operatörlerinden sorunsuz bir şekilde şebeke internetinden faydalanıyorum. Wifi ile internet paylaşımı yaptığımda diğer cihazlar bağlı olarak gözüküyor ancak internet bağlantısı aktif olmuyor. Ayarlarda sorun olabilir mi? Telefonu resetlemek istemiyorum.

vaybe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muzaffer
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
selamlar redmi note 4 telefonum var, bilgisayar hotspottan bağlanıyor ancak internete erişemiyordu, ilk sayfada belirtilen APN ekleme işlemini yaptım, bu sefer bilgisayar bağlandı ve internet var görünüyor ama siteleri açmıyordu. Bağlantı önceliğini 3G ye aldım sorun çözüldü ancak 4.5G bağlantıyı paylaşamıyor muyuz?
[doublepost=1513668256,1513668139][/doublepost]selamlar redmi note 4 telefonum var, bilgisayar hotspottan bağlanıyor ancak internete erişemiyordu, ilk sayfada belirtilen APN ekleme işlemini yaptım, bu sefer bilgisayar bağlandı ve internet var görünüyor ama siteleri açmıyordu. Bağlantı önceliğini 3G ye aldım sorun çözüldü ancak 4.5G bağlantıyı paylaşamıyor muyuz?

Oyla:

Ferhat55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.
Kardeşim ben yapamadim yardimci olabilirmisin

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
YENİ BİR APN OLUŞTURDUM VE TERCİH EDİLEN AĞ TÜRÜNÜ YANLIZCA 3G ÖNCELİKLİ YAPTIM SORUN ORTADAN KALKTI HER TÜRLÜ SİTEYE TAM ERİŞİM SAĞLAYABİLİYORUM HATTIM VODAFONE
NOT APNLERİN FOTOGRAFINI ATTIM AYNEN UGLUYAYIP TELEFONU BİR KEZ AÇIP KAPATTIKTAN SONRA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUYOR.
GEÇMİŞ OLSUN.
Teşekkürler bu sayede sorunu çözdüm

Oyla:

PRoDi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
2
Bende mi mix2 var aynı sorun ondada var

Oyla:

aspergillus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cahit
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
YENİ BİR APN OLUŞTURDUM VE TERCİH EDİLEN AĞ TÜRÜNÜ YANLIZCA 3G ÖNCELİKLİ YAPTIM SORUN ORTADAN KALKTI HER TÜRLÜ SİTEYE TAM ERİŞİM SAĞLAYABİLİYORUM HATTIM VODAFONE
NOT APNLERİN FOTOGRAFINI ATTIM AYNEN UGLUYAYIP TELEFONU BİR KEZ AÇIP KAPATTIKTAN SONRA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUYOR.
GEÇMİŞ OLSUN.

Merhaba, tel aldığımdan beri aynı problem vardı. APN oluşurup, 3g seçince sorun düzeldi.
Teşekkürler.

Oyla:

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Merhaba arkadaşlar son güncellemeden sonra İnterneti mi paylaşima açamıyorum yani normal açılıyor herşey normal baglaniyorsunda ama internet yok girmiyorum hiç bişeye bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim şuanki güncelleme 9.2.2.0 lütfen yardım edin

Burda denilen herşeyi yaptım yine sorun defam ediyor bi arkadaşıma paylaşima acıcam onuda yapamıyoruz açılıyor bağlanıyor ama İnternete giremiyor şimdiden tşk ederim

Global kararlı room kulaniyorum

Son düzenleme:
Oyla:

Mi Note3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi note3
Cihazım
Mi note3
Konular
0
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.

Uyguladim ama bu sefer asil cihaz iptal oldu. Sonra arkadaslarin dedigi gibi yeni APN ekleyip onu srcip hucreselfen oncelikliyi 3G yapinca her iki cihazda sorunsuz internete girdi.
Yardimlar icin herkese tesekkurler arkadaslar.
[doublepost=1521533948,1521533620][/doublepost]
Uyguladim ama bu sefer asil cihaz iptal oldu. Sonra arkadaslarin dedigi gibi yeni APN ekleyip onu secip hucreselden oncelikliyi 3G yapinca her iki cihazda sorunsuz internete girdi.
Yardimlar icin herkese tesekkurler arkadaslar.
Duzeltmeyi bulamadigim icin yeniden yazmak zorunda kaldim
Mi note3 global 9.1.4.0 kararli kullaniyorum.

Oyla:

recepdbakar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Arkadaşlar mi6 telefonu yeni aldık ve vodafone kullanıyorum.Böyle nerdeyse 7-8 sene önce yaşanabilecek garip bir sorun.
Çözümlere baktım,adam akıllı bir çözüm yok malesef.
Ne olacak böyle..
Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Fazla bilgi sahibi değilim ancak İnternet paylaşım ayarlarında, ERİŞİM NOKTASI BANDI SEÇİN kısmında eğer 5 GHz ayarlı ise 2,4 GHz yaparak sorunu çözmüştüm. Benim bilgisayarım 5 GHz destekelmediği için bağlanamıyordum.

Ekli dosyalar

• 2.4 GHz.jpg
    2.4 GHz.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 30
Oyla:

ogundegirmenci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ogün
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
0

Cennetlik adamsın, her işin rast gitsin.

Oyla:
Üst Alt