Yardım Mi6 wifi hotspot sorunu

lizozomss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar. Vodafone ve Turkcell operatörlerinden sorunsuz bir şekilde şebeke internetinden faydalanıyorum. Wifi ile internet paylaşımı yaptığımda diğer cihazlar bağlı olarak gözüküyor ancak internet bağlantısı aktif olmuyor. Ayarlarda sorun olabilir mi? Telefonu resetlemek istemiyorum.

bychaos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Mi 5s telefonumda miui 9a geçtiğimden beri ben de kullanamıyorum. Miui 8 kullanırken problem yoktu. Yukarıdaki çözümlerin tamamını yaptım ama hâlâ çalışmıyor.

Oyla:

Marshha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Marshha
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
0
Merhaba ben de her denediğimde bagalanmadim. Zaten 3g kullanıyorum telefonu. Sonra 4g ye gecirince aninda sayfa acildi bilgisayarda. Muhtemelen ayarlara bi dokunmak gerekiyor
[doublepost=1527752725,1527749582][/doublepost]
Merhaba ben de her denediğimde bagalanmadim. Zaten 3g kullanıyorum telefonu. Sonra 4g ye gecirince aninda sayfa acildi bilgisayarda. Muhtemelen ayarlara bi dokunmak gerekiyor
Merhaba arkadaşlar 4G ye geçtikten sonra yine koptu giriş yapamadım. sonra hotspot adımı değiştirdim ve güçlü bir şifre yazdım. Ardından da DOLAŞIMA asladan her zaman a geçirdim. şu an bağlandım saatlerdır uğraşıyorum. ben çözdüm. denemekte fayda var :)

Xiaomi Note 3 kullanıyorum.

Oyla:

ErenCKR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Çakır
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.
Yaptim oldu çok sağol ama consumer e bağlıyken telefondan internete ulaşamıyorum yeniden Vodafone a baglanmam gerekiyor hotspot kullanacağım zaman bidaha baglaniyom consumer e başka çözüm varmı

Oyla:

izzex0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İzzet
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Ayarlar/sim kartlar&mobil aglar/erisim noktasi adlari na girin. Altta +Yeni APN simgesine tiklayin ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazip kaydedin ve bu APN yi secin. Telefonu kapatip acin. Gecmis olsun.
Bunu yaparken tesadüfen volte de aktif oldu bunu bilmiyordum iyi oldu teşekkürler

Oyla:

SafakEmre1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
RedmiNote4X(sp)
Konular
6
Ayni sorun redmi note4x (sd) versiyonunda da vardi , sifreyi zorlaştırdım düzeldi.
12345678 idi sifrem, 13579agc yaptim düzeldi

Oyla:

erkansimayeray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
bende mi6 kullanıyorum aynı sorun bende de var internetimi paylaştığım zaman bilgisayarımda sınırlı diyor.

Oyla:

TRNightking

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Bende hâlâ aynı sorun devam ediyor ve ne denediysem olmadı başka bir çözüm yolu bulan varmı
Bir de ara sıra veriyor interneti kullanabiliyorum sıkıntısız ama birdahaki açtığımda tekrar aynı sorunu yaşıyorum

Oyla:

sanergulsen88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Saner
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Bugün Vodafone a geçtim pişman oldum. Turkcell de sıkıntı yoktu. Müşteri hizmetleri de diyor ki başka cihaz kullanın.

Oyla:
Üst Alt