Rehber Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Dosyaları attıktan sonra yeniden başlattım. Artık telefon açılmıyor. Mi ekranın da takılı kalıyor. Yetkileri ayarlamayı unuttum. Ondan oldu galiba. TWRP'den yetkileri ayarlayayım dedim ancak vendor klasörüne girdiğimde dosyalar eksik gözüküyor. Sadece 3 dosya var. Yani etc filan yok vendor klasörünün içinde. Normalde olması lazım ES Dosya Yöneticisi'nde gözüküyordu. Ne yapmalıyım? Telefonu açamıyorum artık.

Mount'dan her şeyi seçiyorum ancak yine değişen bir şey yok dosyalar eksik geliyor.

Hocam siz Benim açtığım konudaki Zip Dosyalarini Direk Flashlasaydiniz Twrp den, sorun olmazdi.

Cihazda Twrp açık iken, Romu cihaz hafızasına atin ve Kurdurun. (Şuanki kullandiginiz romu). Eğer sorun yaşarsaniz, Twrp den Format Data diyin ve Epic romu Pcden cihaz hafızasına atin sonrasinda; yine cihazda twrp açık iken. Sonrasinda Epic romu kurun.

Eğer yine çözülmez ise iş, o zaman Mi Flash ile Global romu flashlayip; sonrasinda işlemlerinize devam edin.

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Hocam siz Benim açtığım konudaki Zip Dosyalarini Direk Flashlasaydiniz Twrp den, sorun olmazdi.

Cihazda Twrp açık iken, Romu cihaz hafızasına atin ve Kurdurun. (Şuanki kullandiginiz romu). Eğer sorun yaşarsaniz, Twrp den Format Data diyin ve Epic romu Pcden cihaz hafızasına atin sonrasinda; yine cihazda twrp açık iken. Sonrasinda Epic romu kurun.

Eğer yine çözülmez ise iş, o zaman Mi Flash ile Global romu flashlayip; sonrasinda işlemlerinize devam edin.

TWRP girip cihazı usb ile pc bağladım. Adb ile "adb push mi6ses.zip /sdcard" bu komutu yazarak telefonun hafızasına sizin dosyayı attım. Sonra TWRP'den flashladım sorun çözüldü teşekkürler.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
TWRP girip cihazı usb ile pc bağladım. Adb ile "adb push mi6ses.zip /sdcard" bu komutu yazarak telefonun hafızasına sizin dosyayı attım. Sonra TWRP'den flashladım sorun çözüldü teşekkürler.

Sorununuzun çözülmesine sevindim hocam :)

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Hocam Oreo İçin olan Dolby Atmos u kurdunuz diymi? Nougat için olan çalışmıyor çünkü.

Oreo Dolby Atmos:

Direk Twrp den flashlayin.

miuipro'da (miui10) kurdum cihaz bootloop oldu hocam.bir bilginiz var mıdır?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
miuipro'da (miui10) kurdum cihaz bootloop oldu hocam.bir bilginiz var mıdır?

Hocam Miui10'da bu Dolby Atmos çalışmıyor. China Alpha'da, Global Beta'da; Xiaomi.Eu China Beta'da da denedim, bu Dolby Atmos sürümünü çalıştıramadım bir türlü.

Aosp romlarda Çalışan Dolby Digital Plus çalışıyordu China Alpha'da (Arise Prop dosyası Twrp'den değiştirilen versiyon). Fakat diğer romlarda onu da denemedim, memnun kalmadığım için.

Gezman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Yaw arkadaslar ben zipteki dosyalari yukledim. Yulemeden once yedek de aldim bilgisayarima ama abim bunlar ne diye silmiş. Sizden ricam orjinal 9.2.2.0 ın dosyalari var mi acaba. Bende ki sikinti hoparlörden ses karsiya gitmiyor. Lütfen yardim

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları

China Rom Ses Dosyası Developer Versiyon 7.11.30
Yedek İçin Orjinal Ses Dosyası Global Devoloper Versiyon 7.11.16

Öncelikle cihazınız rootlu olmalıdır. Stable Sürümlerde sorun Çıkaracağını Sanmıyor ChineSesDosyalari klasoründeki dosyalari etc klasorune yapıştırmanız yeterlidir. öncelikle etc klasorunuzdeki mixer_paths_qvr, mixer_paths_skuk ve mixer_paths_tasha dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardir

Merhaba ben 9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum ve instagram hikaye kısmından video kaydettiğim zaman videonun ses kayıt kalitesi çok ama çok kötü bununla ilgili bir düzenleme yapmak mümkünmü cihazımda root erişimi var.. Normal video çekerken ses idare ediyor ama instagram hikaye kısmından cidden kalite beraber neredeyse hiç sesi almıyor desem yeridir
[doublepost=1530699764,1530699723][/doublepost]
Yaw arkadaslar ben zipteki dosyalari yukledim. Yulemeden once yedek de aldim bilgisayarima ama abim bunlar ne diye silmiş. Sizden ricam orjinal 9.2.2.0 ın dosyalari var mi acaba. Bende ki sikinti hoparlörden ses karsiya gitmiyor. Lütfen yardim

Ben 9.2.2.0 kullanıyorum özelden yaz dostum atayım dosyaları

Asilombard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Asilombard
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Kardeşim şubatta aldım mi6 128gb hala kullanıyorum ve kulaklık ses çıkış seviyesi hala berbat hala berbat geri bildirim göndermekten bıktım çok mu zor bunu güncelleyip göndermek anlamıyorum gerçekten, ( %100 değil, %70 ses çıkışı var mi 6 da) ve bu gerçekten moral bozucu dört arkadaş sırf bu yüzden sattı ve ıphone geri döndüler ben düzelir diye bekledim hala bekliyorum :(

Üst Alt