Rehber Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Codered hocam ben zaten Global roomun ses dosyalarını değiştirmek istiyorum çünkü sorun miui 9 da 8.2.2.2 versiyonu yükledim telefona seste bir sorun yok ama telefon yavaşladı ve şarzı daha hız tükenmeye başladı yani bi yandan beklentim karşılandı ama diğer yandan da bu benim için sorun oldu. Ben global roomun dosyalarını değiştirmeye çalışıyorum
Doğrudur farkındaysanız sayın ozgrcvdr hitaben yazdıklarım, size gereken cevabı ve anlatımı zaten kendisi fotolarla birlikte güzel bir şekilde açıklamış, sadece anlattığı şekilde uygulamanız gerekiyor ;)

uras.dmn28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus DUMAN
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
10
Hocam herşeyi yapmıştım daha önce ki denemem de ama sadece izinleri değiştirmemiştim bide 3 dosyayı birden değiştirmiştim tek dosyayı değil şuan root atıyorum tekrar dan yapcam işlemi umarım bu sefer sorun çözülür
[doublepost=1514651620,1514650327][/doublepost]Oldu sonunda çok şükür :D :D
[doublepost=1514651637][/doublepost]Arkadaşlar çok teşekkürler emeğinize sağlık :D

ercank

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
mi6
Konular
1
Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları

China Rom Ses Dosyası Developer Versiyon 7.11.30
Yedek İçin Orjinal Ses Dosyası Global Devoloper Versiyon 7.11.16

Öncelikle cihazınız rootlu olmalıdır. Stable Sürümlerde sorun Çıkaracağını Sanmıyor ChineSesDosyalari klasoründeki dosyalari etc klasorune yapıştırmanız yeterlidir. öncelikle etc klasorunuzdeki mixer_paths_qvr, mixer_paths_skuk ve mixer_paths_tasha dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardir
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. bu dosyalar ile 9.2.2.0 da cihazın kulaklıkta sesi yükseldi. Yalnız birde şöyle bir sorunum var çok araştırdım bulamadım. Aracımda müzikleri Bluetooth ile dinliyorum fakat bu seste herhangi bir değişiklik olmadı. Bu konuda bilginiz varmı

Puns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
9.2.2.0 ses dosyalarını atabilirsiniz yedekleme yaptım ama bulamadım şuan ses yok
Edit
Sorun çözüldü izinlerde sıkıntı olmuş

Son düzenleme:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
/etc klasörü cihazın root dizinindedir.

Hocam Oreo Romlarda Ses Dosyalarının Yeri değişmiş ama. Bu işi çözseniz yine siz çözersiniz hocam. Acaba hangi dosyaları nereden almamız gerekiyor Oreo da?

UlnX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam Oreo Romlarda Ses Dosyalarının Yeri değişmiş ama. Bu işi çözseniz yine siz çözersiniz hocam. Acaba hangi dosyaları nereden almamız gerekiyor Oreo da?

evet oreoda biraz yeri degişmiş sanırım.. bende aradım biraz... Yerel - vendor - etc icine atıcaksınız alttaki dosyayı.. düzeldi bende.. sırf ses düşük diye globalden eu geçmiştim tekrar global9.5.6 yükledim.. işlemi yaptım.. ses iyi şuan kulaklıkta..
PS: yalnız bende ES file explorer da izin sıkıntısı çıktı.. twrp dan kopyala yapıştır yaptım

Ekli dosyalar

• mixer_paths_tasha.xml
    111,5 KB · Görüntüleme: 39

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
evet oreoda biraz yeri degişmiş sanırım.. bende aradım biraz... Yerel - vendor - etc icine atıcaksınız alttaki dosyayı.. düzeldi bende.. sırf ses düşük diye globalden eu geçmiştim tekrar global9.5.6 yükledim.. işlemi yaptım.. ses iyi şuan kulaklıkta..
PS: yalnız bende ES file explorer da izin sıkıntısı çıktı.. twrp dan kopyala yapıştır yaptım

Teşekkürler hocam. DH forumda Zlatan hocam da Twrp'den Flashlanacak Zip dosyası yapmıştı Oreo içinde, Forumda paylaşamamıştım halen.

Oreo-China Beta-Ses Dosyası:

Zlatan hocama tekrar teşekkürler.
[doublepost=1526254073,1526252761][/doublepost]

Bu arada Cihazin Hoparlörlerinde ses artışı için Dolby Atmos u tavsiye ederim hocam.

UlnX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Teşekkürler hocam. DH forumda Zlatan hocam da Twrp'den Flashlanacak Zip dosyası yapmıştı Oreo içinde, Forumda paylaşamamıştım halen.

Oreo-China Beta-Ses Dosyası:

Zlatan hocama tekrar teşekkürler.
[doublepost=1526254073,1526252761][/doublepost]

Bu arada Cihazin Hoparlörlerinde ses artışı için Dolby Atmos u tavsiye ederim hocam.

tşk. hoparlörden pek yükses sesle dinlemiyorum zaten genelde kulaklıktan, ama yine de kurdum.. daha önce kurdugumda sorunsuz çalışıyordu, şimdi onu aktif edince telefonun ve spotify in her ikisininde equilizerine tıkladıgında hata verip kapanıyor nedense.. o yuzden magisk den deaktif yaptım

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
tşk. hoparlörden pek yükses sesle dinlemiyorum zaten genelde kulaklıktan, ama yine de kurdum.. daha önce kurdugumda sorunsuz çalışıyordu, şimdi onu aktif edince telefonun ve spotify in her ikisininde equilizerine tıkladıgında hata verip kapanıyor nedense.. o yuzden magisk den deaktif yaptım

Hocam Oreo İçin olan Dolby Atmos u kurdunuz diymi? Nougat için olan çalışmıyor çünkü.

Oreo Dolby Atmos:

Direk Twrp den flashlayin.

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Dosyaları attıktan sonra yeniden başlattım. Artık telefon açılmıyor. Mi ekranın da takılı kalıyor. Yetkileri ayarlamayı unuttum. Ondan oldu galiba. TWRP'den yetkileri ayarlayayım dedim ancak vendor klasörüne girdiğimde dosyalar eksik gözüküyor. Sadece 3 dosya var. Yani etc filan yok vendor klasörünün içinde. Normalde olması lazım ES Dosya Yöneticisi'nde gözüküyordu. Ne yapmalıyım? Telefonu açamıyorum artık.

Mount'dan her şeyi seçiyorum ancak yine değişen bir şey yok dosyalar eksik geliyor.

Üst Alt