Satış Mi6 MIUI Türkiye Markette!

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Xiaomi'nin hala fiyat avantajı var. İnsanlar 2000tl çok diyorlar. 4500tl'ye çıktı s8. %100 tam bir rakip diyemeyiz ekran boyutu nedeniyle ama durum budur. ucuz sayılır hala.

mi mix2 qualcomm 835 ile çıktığında 4000tl'ye çıkarsa işte o zaman xiaomi eskiden fiyat avantajlı idi deriz.
mi mix2 yi geçin hocam. mi mix ilk çıktığından sahibinden de 4-5k fiyat çekenleri gördük. mi mix2 de süpriz olmaz bu rakamlar. ayrıca o zamanlar, kendi mi mix ilanıma uygun fiyat yazdığım için çok değişik sorular da geliyordu. bu fiyata nasıl olur vs. diye.
kısacası; fiyatı uygun yazarsanız bunda bir iş mi var derler, pahalı yazarsanız çok kar ediyor derler. ne yaparsanız yapın satıcılar eleştiriden pek kurtulamıyor. az kar edilse de çok kar edilse de eleştiri bu işin olmazsa olmazı oldu.

akelesh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
mi mix2 yi geçin hocam. mi mix ilk çıktığından sahibinden de 4-5k fiyat çekenleri gördük. mi mix2 de süpriz olmaz bu rakamlar. ayrıca o zamanlar, kendi mi mix ilanıma uygun fiyat yazdığım için çok değişik sorular da geliyordu. bu fiyata nasıl olur vs. diye.
kısacası; fiyatı uygun yazarsanız bunda bir iş mi var derler, pahalı yazarsanız çok kar ediyor derler. ne yaparsanız yapın satıcılar eleştiriden pek kurtulamıyor. az kar edilse de çok kar edilse de eleştiri bu işin olmazsa olmazı oldu.

Müşteri hakkındaki yorumlarınız elbette doğru ama bahsettiğimiz telefon Xiaomi olunca, Xiaomi'nin satış fiyatı belli olunca, Çin'deki ve Türkiye'deki satış fiyatları belli olunca insan haliyle rahatsız oluyor.
İnsanların ''fiyatı uygun yazarsanız bunda bir iş mi var derler, pahalı yazarsanız çok kar ediyor derler'' mantığı fiyattaki denegesizliklerden kaynaklıdır. İnsanlardaki bu mantık, birilerinin orijinal ürünü orijinalmiş gibi satıp fiyatı dibe çekmesinden kaynaklanıyor. Yani sorun müşteride değil sahtekarlık yapan satıcılarda.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Müşteri hakkındaki yorumlarınız elbette doğru ama bahsettiğimiz telefon Xiaomi olunca, Xiaomi'nin satış fiyatı belli olunca, Çin'deki ve Türkiye'deki satış fiyatları belli olunca insan haliyle rahatsız oluyor.
İnsanların ''fiyatı uygun yazarsanız bunda bir iş mi var derler, pahalı yazarsanız çok kar ediyor derler'' mantığı fiyattaki denegesizliklerden kaynaklıdır. İnsanlardaki bu mantık, birilerinin orijinal ürünü orijinalmiş gibi satıp fiyatı dibe çekmesinden kaynaklanıyor. Yani sorun müşteride değil sahtekarlık yapan satıcılarda.
xiaomi nin belirttiği fiyatlardan satılan cihazı yok. bundan haberiniz var değil mi hocam. şurda şu fiyata satılıyor dediğinizde, satış yapan yeri göstermeniz gerekir.
forumda, haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. verilen fiyata değil, satış yapan sitelerdeki fiyatlara bakın hocam.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
xiaomi nin belirttiği fiyatlardan satılan cihazı yok. bundan haberiniz var değil mi hocam. şurda şu fiyata satılıyor dediğinizde, satış yapan yeri göstermeniz gerekir.
forumda, haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. verilen fiyata değil, satış yapan sitelerdeki fiyatlara bakın hocam.
aynen

ecilgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
asus
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, mi 6 nın laciverti piyasada neden yok sadece lacivert için bekliyorum. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Bende lacivert rengini bekliyorum.Ama şuan piyasada hiçbiryerde yok.En kısa zamanda cepport'a gelirse hemen alıcam.

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
mi 6 /64 almış bulunmaktayım cepporttan cihazın gelmesini bekliyorum inceledikten sonra uzun bir yorum yapıcam.

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
mi 6 /64 almış bulunmaktayım cepporttan cihazın gelmesini bekliyorum inceledikten sonra uzun bir yorum yapıcam.
Bende yakında almayı düşünüyorum.Aldıktan sonra düşüncelerinizi yazarsanız çok memnun kalırım.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Fiyat uygunluğu kişinin durumuna bakar. Ben şahsen burdaki cantara ve HiddeNKinG ustalarıma güvenen biriyim. Cepporttakileri tanımam. Ayrıca bu bir pazar ve ülkemizde serbest piyasa ekonomisi mevcut. Fiyat yüksek diye coşmanın anlamı yok. Şahsen ekonomik durumum sıkıntılı olduğundan mi 5s plus 128 lik cihazı kaçırdım . İnşallah temmuzda mi 6 alabilirim. Gerçi mi 6 da tek sıkıntım kulaklık girişinin Type-C olması... İyi forumlar arkadaşlar..
Xiaomi de çözüm bitmez hocam. Type-c kulaklıkları da çıkardılar bu model için

Üst Alt