Satış Mi6 MIUI Türkiye Markette!

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sanırım burda kimse MI 6 fiyatlarını samsung S8 göre yada İphone 7 göre kıyaslamıyor,zaten burada genel olarak çin malı teller hakkında konuşuluyor

hani hem 2K,hem android 7.1.1,hem garantili ,yani kime göre neye göre sorunuza belki bir nebze cevap olur diye yazdım amacım kimseyi kırmak degil

Hocam ZTE Axon 7 Snapdragon 820 işlemci kullanıyor. Mutlaka bir Xiaomi modeli ile kıyaslayacaksak uygun model Mi6 değil Mi5 olacaktır...

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Ben de eskiden yüksek fiyatların vergiyle alakası olduğunu düşünüyordum ama artık değil.. Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmiştim(birinde hesabı yanlış yaptığım için iki mesaj attım ve mesajım silinmiş). Şu anda daha yeni geldiği için satıcıların daha çok kar etmesini anlıyorum ama en azından şuanki fiyatlardan 100 veya 150 lira indirime gidilerek satılması gerektiğini düşünüyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben de eskiden yüksek fiyatların vergiyle alakası olduğunu düşünüyordum ama artık değil.. Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmiştim(birinde hesabı yanlış yaptığım için iki mesaj attım ve mesajım silinmiş). Şu anda daha yeni geldiği için satıcıların daha çok kar etmesini anlıyorum ama en azından şuanki fiyatlardan 100 veya 150 lira indirime gidilerek satılması gerektiğini düşünüyorum.

Hocam mesajınızı tekrar mesaj olduğu için ben kaldırdım. Kusura bakmayın mesaj içerikleri aynı gibi duruyordu. Eğer diğer mesaj kalsın derseniz bunu kaldırıp onu yeniden yükleyebiliriz.

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Hocam mesajınızı tekrar mesaj olduğu için ben kaldırdım.
Hocam mesajınızı tekrar mesaj olduğu için ben kaldırdım. Kusura bakmayın mesaj içerikleri aynı gibi duruyordu. Eğer diğer mesaj kalsın derseniz bunu kaldırıp onu yeniden yükleyebiliriz.

Kusura bakmayın mesaj içerikleri aynı gibi duruyordu. Eğer diğer mesaj kalsın derseniz bunu kaldırıp onu yeniden yükleyebiliriz.
İyi olur hocam. Düzenleme diye bir seçenek bulamadım herhalde yok o yüzden yeniden yazmıştım. Bu arada trt bandrolü kaldırıldığı an mi6 ne kadar ucuzlar

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Cantara hocam çinde 1000 liralık mi5s sizin dediğinize göre 1475 lira olmalı... Ama 1215 liraya satılıyor. Herhalde 1100 liraya gelmiştir bu satanlara. Bunu belirtmek istedim.
bunu bende anlamadim:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
bunu bende anlamadim:)

50 lirası vergi 50 lirası servis ücretidir. Mi6 da da en fazla 100 lira vergi alınır servis ücreti ile 1650 liraya mal olur. 150 lira kar bile çok yeterli çünkü 1800 e bu cihaz şuan için yok satar.

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
2400 civarina mi 6 almaktansa htc u11 pazarlikla alinabiliyor.
2400 xiaomi icin uygun bir fiyat degil..

akelesh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akif
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Xiaomi'nin en önemli avantajı fiyatıydı. Ama sağolsun yurt içi ve yurtdışı satıcılar bu avantajı gözardı etti. Aslında asıl sorun Xiaomi'nin kendisinde. İmalat yetersiz gelince talebe yetisemedi. Sonra da karaborsa ile uğraşır olduk.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Xiaomi'nin hala fiyat avantajı var. İnsanlar 2000tl çok diyorlar. 4500tl'ye çıktı s8. %100 tam bir rakip diyemeyiz ekran boyutu nedeniyle ama durum budur. ucuz sayılır hala.

mi mix2 qualcomm 835 ile çıktığında 4000tl'ye çıkarsa işte o zaman xiaomi eskiden fiyat avantajlı idi deriz.

Üst Alt