- Adım
- Berzan
- Cihazım
- Mi9T
- Meslek
- Kuaför
- Konular
- 6
- Hocam öncelikle sarf ettiğiniz sözleri bana kinayen dile getirdiğinizi ve söylediğim her kelimenin ardında olduğumu bilmenizi isterim.( Kurallara uymak ve saygıyı bozmamak kaydı ile ) Kimsenin yaşını ve bilgi seviyesini bilemeyiz oyüzden kimseye böyle yorum yapıyorsun diye kızamayız.Forumlar tartışmak dogruyu bulmak yanlışları haykırmak bu yanlışları birilerinin duymasını saglamak içindir. (İster al ister alma fiyatlar bu demenin bir anlamı yok kiminin cebinde peşin parası var alacak kimiside taksitle alacak birine bakıyorsun taksit var komısyon alıyor bırıne bakıyorsun taksit var fiyat uçmuş ) konuşurken herkezin faydası için yapıcı olalım
Ha ne diyecegim
Burda Resmi satış yapan var Resmi satış yapmayan var susmak veya kaçamak cevaplar yerine bak arkadaş ben bu cihazı şu fiyattan çinden alıyorum şu fiyattan ülkeye sokuyorum ülkedede üstüne şu fiyatlar geliyor ( Resmi satış yapmayan farklı tabi) bende üstüne şunu koyuyorum ve satıştaki sonuçta bu dese son noktayı koysa bizde kazıklanıp kazıklanmadıgımızı anlasak sussak...Varmı kızmadan (insanımızın huyudur bu) cevap verecek babayigit
- Ayriyeten, şahsımın kişilerin bilgi seviyesini bilip bilmediğim konusundaki yorumunuza hitaben, şahsınızında bahsettiğim kişilerin (forum yetkilileri) bilgi ve yetki seviyelerini bilip bilmediğim konusunda bir bilgi sahibi olmadığınızı dile getirmek isterim.
- Doğrudur, forum sayfaları birer tartışma platformudur, fakat huzursuzluk ve yersizlik yapma mekanı değil. Bilenler bu işi yapıyor bilmeyenler konuşuyor.. İşte asıl problem bundan kaynaklanıyor..
- Buyursun o yorumları telafus eden kişiler yapsınlar bu işi ve cuzzi fiyatlara getirsinler ki konuşmaları bardağı dolduracak kıvamda yer bulsun. Bizlerde hakkıyla (dürüst !!!) yapılan bu ticaretten yararlanma memnuniyetini tadalım. Fakat az laf çok iş ile..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi