Satış Mi6 MIUI Türkiye Markette!

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aynen bencede kılıf ve kırılmaz cam şart.
Piyasa yeni çıkan bir Cihaz için bunların bulunması şu an için maalesef neredeyse imkansız....sadec Aliexpress den Kılıf sipariş edebildim ve hala bekliyorum....Ekran içinde kutunun içinden çıkan plastik benzeri korumayı kullanıyorum ve beklentimin üzerinde, çok Güzel çıktı...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Piyasa yeni çıkan bir Cihaz için bunların bulunması şu an için maalesef neredeyse imkansız....sadec Aliexpress den Kılıf sipariş edebildim ve hala bekliyorum....Ekran içinde kutunun içinden çıkan plastik benzeri korumayı kullanıyorum ve beklentimin üzerinde, çok Güzel çıktı...

Evet.Dediğiniz gibi bulmak imkansız.Aliexpress'te bulunanlar hem ucuz hemde daha çok çeşit var.Aliexpress'ten almanız sizin için iyi olmuş.

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Evet.Dediğiniz gibi bulmak imkansız.Aliexpress'te bulunanlar hem ucuz hemde daha çok çeşit var.Aliexpress'ten almanız sizin için iyi olmuş.
n11 de falan var kırılmaz cam jelatin 20 kılıf 20 tl
Aliexpress'ten alıp %200 zamla satıyolarhaha--

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
n11 de falan var kırılmaz cam jelatin 20 kılıf 20 tl
Aliexpress'ten alıp %200 zamla satıyolarhaha--
Hocam Mi6 için kılıf ve kırımaz cam var ama Skorpi hocamızın Mi Max 2 'sine kılıf ve kırımaz cam yok. Evet Aliexpress'ten getirmek daha uygun ancak uzun sürede kargolama yüzünden sıkıntılı.

Neomiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Samsung
Konular
1
Bu
Hocam diğer mesajımda da yazdım o fiyatlar hikaye, bilmeyen kişiler bu fiyatları baz alarak konuşuyor. Erdi bey çinden video çekti paylaştı, adam pazarlık ederek 1700 tl gibi bir rakama aldı zar zor, imkanı var mı 1400 liralara 128 gb mi 6 nın... Keşke o fiyatlara olsa ama, çinde bile yaşıyor olsan o rakamlara alamazsın, çinden 1700 tl ye adam kandi imkanları ile alıyorsa buradaki rakam normal bence, bir tanıdığa bile rica etsen çine giden, üzerine kar koymadan asla getirmez, millet uyanık, çine gidenin gözü açılıyor...
Buradaki rakam normal diyorsunuz 128 lik 1700 burda 64 luk 2000 normal mi yani 128 gb ise 2450 tl getirenler uretenlerden cok kazaniyor normal olan sey nedir. Bos konusuyorsunuz piyasayi sisirmeyin

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ucuz ve çeşit olduğu doğru ama ben yine de görerek almayı tercih edenlerdenim ve Piyasa oluşana kadar gelecek olanla idare etmeye çalışacağım...Esasında benim tercihim şık bir hakiki deriden olan ....

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar biraz mantık ozaman en başta samsungun fiyat saçmalığına gidip laf saydirin. Turkiyede böyle bir telefonu bulup alabildiginize şükredin ayrıca 128gb sp835 6gb ram adreno 540 gpu vs vs bence çok normal iphone a samsunga ses yok burda boşuna konuşmayalım.ben sefa hocadan aldım cok memnunum burdaki fiyat ta 128 biraz daha düzelir bence
Aldığımız samsung Türkiye garantili ve iris tarayıcı ekran kasa oranı kamera gibi üst yanları var. Yani eğer 2 bin tl olsa mi6 128 gb alınır ama bu fiyat abartı

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Birşey daha sorucam. Sizce 64GB Mi6 2000 Tl fiyatı uygun mu?Yoksa daha farklı modellere mi yönlenmeliyim?

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Aldığımız samsung Türkiye garantili ve iris tarayıcı ekran kasa oranı kamera gibi üst yanları var. Yani eğer 2 bin tl olsa mi6 128 gb alınır ama bu fiyat abartı
Farkettiyseniz ben sefa arkadaşımızdan aldım dedim burdaki fiyatta düzelir diye belirttim. 2100tlye 128gb telefon alabiliyorsunuz samsungun bu özelliğin deki tel 3500 4bin civarında eski modelleri bile mi6dan pahalı mesela

Üst Alt