Rehber Mi6*Mi Note2*Mi5s*Mi5* Mi Max2* Mi5s Plus için Mi Mix2 Kamera uygulaması kurulumu

• Konbuyu başlatan Ottoman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 106
  • Görüntüleme 16K

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
mi note 2 de çalışıyor çalışmasına da kararıyor ekran kamerayı açınca nedense. Öbür yandan google kamera hiçbir şekilde çalışmıyor ne cins telefondur anlamadım.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
mi note 2 de çalışıyor çalışmasına da kararıyor ekran kamerayı açınca nedense. Öbür yandan google kamera hiçbir şekilde çalışmıyor ne cins telefondur anlamadım.
Hocam chatin_62 hocam 11.mesajda yazdığı üzere bizzat kendi telefonunda denedi, sorun olmaması gerekiyor. Siz hangi yöntem ile yaptınız?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Google kamerayı bilemem ama bu bende herhangi bir sıkıntı yapmadı. Sadece TWRP ile yükleme yapıldığında API2 aktif ediliyordu ve ön kamera ters çekiyordu. Otto_man hocam dosyayı yeniden düzenleyip yayınladı.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben eu romda denedim maalesef videoda hem karanlık hem odaklama sorunu oldu

Hocam şimdi denedim, videoda odaklama sorunu yok bende, düzgünce odaklıyor cihazı nesneye yakınlaştırıp uzaklaştırdıkça. Karanlık olması ne oluyordu acaba?

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Hocam şimdi denedim, videoda odaklama sorunu yok bende, düzgünce odaklıyor cihazı nesneye yakınlaştırıp uzaklaştırdıkça. Karanlık olması ne oluyordu acaba?
Son sürüm epic romda denedim sorun çözüldü demek ki eu romdan kaynaklandı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Son sürüm epic romda denedim sorun çözüldü demek ki eu romdan kaynaklandı

Sevindim hocam, Epic romda kamera iyileştirmesinden bahsediliyordu. Muhtemelen ayar değişimlerine izin veriyordur. Miui Pro Rom'da da sorun yaşamadım.

Bu arada Epic Rom'da; Eu roma gördüğünüz farklar nelerdir? Hangi romu daha fazla beğendiniz?

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Sevindim hocam, Epic romda kamera iyileştirmesinden bahsediliyordu. Muhtemelen ayar değişimlerine izin veriyordur. Miui Pro Rom'da da sorun yaşamadım.

Bu arada Epic Rom'da; Eu roma gördüğünüz farklar nelerdir? Hangi romu daha fazla beğendiniz?
Epic rom ayarlada en üstte olan hakkında kısmı globaldaki gibi alta alınmış. epic tema eklenmiş ama 3.rd party olduğu için uygulanamıyor. Bir de 3/1 şeklinde ters yazan sayılar 1/3 vb şeklinde düzeltilmiş.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Epic rom ayarlada en üstte olan hakkında kısmı globaldaki gibi alta alınmış. epic tema eklenmiş ama 3.rd party olduğu için uygulanamıyor. Bir de 3/1 şeklinde ters yazan sayılar 1/3 vb şeklinde düzeltilmiş.

Peki hocam teşekkürler, ben direk performans ve batarya tüketimine odaklandığım için görememiştim. Siz Epic romda mı kalacaksınız acaba?

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Peki hocam teşekkürler, ben direk performans ve batarya tüketimine odaklandığım için görememiştim. Siz Epic romda mı kalacaksınız acaba?
Şimdilik dev roma geçtim bir süre sonra epic roma dönerim

Üst Alt