Beğenmez isek stok kameraya nasıl döneceğiz? global 9.2.2.0 kullanıyorum
Ben mesajı yazalı bayağı olmuş ama yanıt gelmemiş zaten gcam kullanıyorum pek gerek de kalmadıBu soruya bende cevap arıyorum
Bu soruya bende cevap arıyorum
Sorunun cevabı zaten en başta yazıldığı için cevap gelmemiştir.Beğenmez isek stok kameraya nasıl döneceğiz? global 9.2.2.0 kullanıyorum
mi 5 kurdum yükledim çalıştı ama ayarlara girince durduruldu hatası alıyorumMi Mix2 KameraMerhaba arkadaşlar;
Mi6 kamera uygulamasının yerine, amiral gemisi olan Mi Mix2 stock kamera uygulamasının, nasıl yükleneceği konusunda sizlere yardımcı olacağım. Kendim şahsen denedim ve stabil çalışıyor Bazı kaynaklara göre "Rn3(kenzo), Rn4(mido), Redmi 3S(land) " da çalıştığı söyleniyor.
Bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzda root lu olması gerekiyor.
Eğer tekrar eski uygulama üzerinden devam etmek isterseniz "Eski Miui Camera" apksını bir yere yedek alın daha sonra tekrar üzerine yazabilirsiniz.
Edit:
Sadece Mi5 kullananlar için, twrp üzerinden "Mİ5_MIX2_camera_to_Mi6_&_HAL3_by_cyker31" yüklemeniz gerekiyor.
Denenmiş ve test edilmiş cihazlar:
- Mi6
- Mi Note2
- Mi5s
- Mi Max2
- Mi5s Plus (İkinci kamera, menüde görünmüyor)
1.Yöntem dosya yönetici ile yapma. (Ben Xplore File Manager kullanıyorum linki aşağıya veriyorum)
- İlk olarak aşağıda vermiş olduğum, "MiuiCamera.apk" dosyasını telefonumuza indiriyoruz.
- Telefonumuzda bulunan root erişimine sahip dosya yöneticisini açıyoruz.
- Sırası ile; system / priv-app / MiuiCamera yollarını izleyerek, indirmiş olduğumuz uygulama buraya yapıştırıyoruz.
- Gerekli izinleri verdikten sonra, burası önemli, telefonunuzu mutlaka yeniden başlatıp artık keyfini sürmeye başlıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2.Yöntem TWRP üzerinden yükleme
Kaynak:
- İlk olarak aşağıda vermiş olduğum, "MIX2_camera_to_Mi6_&_HAL3_by_cyker31" dosyasını telefonumuza indiriyoruz.
- Telefonumuzu kapatarak twrp modunda başlatıyoruz.
- Yükle (İnstall) kısmından zip uzantılı olan dosyamızı seçip flash lıyoruz.
- İşlem bitince, telefonumuzu açıp, keyfini sürmeye başlıyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosya yöneticisi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5 kurdum .kamera ayarlarına girince durduruldu hatası veriyorMi Mix2 KameraMerhaba arkadaşlar;
Mi6 kamera uygulamasının yerine, amiral gemisi olan Mi Mix2 stock kamera uygulamasının, nasıl yükleneceği konusunda sizlere yardımcı olacağım. Kendim şahsen denedim ve stabil çalışıyor Bazı kaynaklara göre "Rn3(kenzo), Rn4(mido), Redmi 3S(land) " da çalıştığı söyleniyor.
Bu işlemleri yapmadan önce telefonunuzda root lu olması gerekiyor.
Eğer tekrar eski uygulama üzerinden devam etmek isterseniz "Eski Miui Camera" apksını bir yere yedek alın daha sonra tekrar üzerine yazabilirsiniz.
Edit:
Sadece Mi5 kullananlar için, twrp üzerinden "Mİ5_MIX2_camera_to_Mi6_&_HAL3_by_cyker31" yüklemeniz gerekiyor.
Denenmiş ve test edilmiş cihazlar:
- Mi6
- Mi Note2
- Mi5s
- Mi Max2
- Mi5s Plus (İkinci kamera, menüde görünmüyor)
1.Yöntem dosya yönetici ile yapma. (Ben Xplore File Manager kullanıyorum linki aşağıya veriyorum)
- İlk olarak aşağıda vermiş olduğum, "MiuiCamera.apk" dosyasını telefonumuza indiriyoruz.
- Telefonumuzda bulunan root erişimine sahip dosya yöneticisini açıyoruz.
- Sırası ile; system / priv-app / MiuiCamera yollarını izleyerek, indirmiş olduğumuz uygulama buraya yapıştırıyoruz.
- Gerekli izinleri verdikten sonra, burası önemli, telefonunuzu mutlaka yeniden başlatıp artık keyfini sürmeye başlıyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2.Yöntem TWRP üzerinden yükleme
Kaynak:
- İlk olarak aşağıda vermiş olduğum, "MIX2_camera_to_Mi6_&_HAL3_by_cyker31" dosyasını telefonumuza indiriyoruz.
- Telefonumuzu kapatarak twrp modunda başlatıyoruz.
- Yükle (İnstall) kısmından zip uzantılı olan dosyamızı seçip flash lıyoruz.
- İşlem bitince, telefonumuzu açıp, keyfini sürmeye başlıyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosya yöneticisi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.