- Adım
- Ezio
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 13
Hangi romdasınızBende herhangi bir sorun yok hocam.
Hangi romdasınızBende herhangi bir sorun yok hocam.
Geri dönüş için teşekkürler hocam Konuya ekleyelim ama ikinci kamere sorunu olduğunu belirteyim, yüklemek isteyen arkadaşlar bunu göz önünde bulundururlar.Twrp flashlama yoluyla mi5s plus a denedim. Kamera ve video odaklamaları, modlar arası geçiş vs çok iyi. Stok kameraya göre çok seri ve daha pratik. Tek çalışmayan ikinci kamera. Çalışmama değil de aslında, ikinci kamera ile ilgili herhangi bir menü yok. Sterio mod vs gibi. Zaten ikinci kameranın da şimdiye kadar hiç bir artısını görmedim açıkçası. Aksesuar olarak durmakta arka kasada
Otto_man
Ben eu romda denedim maalesef videoda hem karanlık hem odaklama sorunu olduMultiRom 7.9.14 Beta
Örnek video ss hocam sıkıntı yokBen eu romda denedim maalesef videoda hem karanlık hem odaklama sorunu oldu
Valla bilmiyorum ki romdan kaynaklıdır muhtemelenÖrnek video ss hocam sıkıntı yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben eu romda denedim maalesef videoda hem karanlık hem odaklama sorunu oldu
evet eu rom son sürümdeyimHocam bende Eu tabanlı Epic Romdayım, bende sorun yaşamamıştım ama. 7.9.21'de misiniz Eu Romda? Ben mi farkedemedim Videodaki netlemesi için diyip tekrar deniyeyim Video Çekimini.
Kamerayı bosverde hocam senin manzaraya bayıldım benÖrnek video ss hocam sıkıntı yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.