Sohbet Mi6 mı? Mi Note 3 mü?

Hangisi sizce?

• Mi Note 3

Oy: 26 32,1%
  • Mi 6

Oy: 35 43,2%
  • Mi 7

Oy: 20 24,7%

• Kullanılan toplam oy
    81

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam Kirin 960'daki GPU da da Çekirdek Sayısı düşük, Hız yüksek olunca; genel olarak Çok güç tüketen bir Chipset oldu; bu sebeple batarya tüketimi de fazla olunca pek beğenilmedi. Bu sefer Kirin 970 ile güç tüketimi dizginlenmiş; fakat SD 835 kadar az tüketiyor mu incelemedim açıkçası.

Huawei bu yıl Performans'tan çok Yapay Zeka konusunda öncü oldu Android Dünyasına. Bakalım SD 845'deki İşlem birimlerine dağıtılan Yapay zeka görevi mi, yoksa Kirin 970'deki Ayrı NPU birimi mi daha iyi iş yapacak :)

Ben kirin 955 den ve 950 den bahsediyorum yüksek işlem kabiliyeti düşük gpu olan bir dönem (P8 ve Honor 7 vs)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben kirin 955 den ve 950 den bahsediyorum yüksek işlem kabiliyeti düşük gpu olan bir dönem (P8 ve Honor 7 vs)

Bende biraz günceline geldim işin hocam, o SoC birimleri çok eskide kaldı artık :) GPU konusunu Huawei halen tam olarak tutturabilmiş gibi görünmüyor ama Kirin 970'de bu konuda çok ses çıkaran da olmadı. GPU konusunda yıllardır Samsung çok iyi iş yapıyor Fazla çekirdek sayıları ile ama, o da Exynos'u pazarlayamadığı için tüm dünya geneli açısından bakınca pek anlam ifade etmiyor. Şuanda dünya geneli için önemli olan Qualcomm :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
İşlemci kamera filan o iyidir bu iyidir den öte birşey yazmak istedim. Android cihazlarda güncelleme önemlidir aynı zamanda custom rom larda bir okadar önemlidir. Benim naçizane tavsiyem on planda olan cihazları almak özelikle ara modellerin bu konuda hiç şansı yok. Bu bahsettigim olay en az kamera ve işlemci kadar önemli bir konudur.. Bir cihaz alırken bunuda kriterler içine muhakkak dahil edin. Ardan bur yıl geçince nedemek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Hele uzun süreli cihaz kullanmak isteyenler..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İşlemci kamera filan o iyidir bu iyidir den öte birşey yazmak istedim. Android cihazlarda güncelleme önemlidir aynı zamanda custom rom larda bir okadar önemlidir. Benim naçizane tavsiyem on planda olan cihazları almak özelikle ara modellerin bu konuda hiç şansı yok. Bu bahsettigim olay en az kamera ve işlemci kadar önemli bir konudur.. Bir cihaz alırken bunuda kriterler içine muhakkak dahil edin. Ardan bur yıl geçince nedemek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Hele uzun süreli cihaz kullanmak isteyenler..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuya fazlasıyla katılıyorum hocam. En basit örnekleri ise İlk Miui 9 Beta romu çıkan Redmi Note 4x ve Mi6. Redmi Note 4x o denli tutuldu ki, bu cihaza öncelik vermek istediler; daha iyi donanımlı cihazları dururken. Önemli olan Piyasada öne çıkan cihazları olmaları. O yılın Amiral Gemisine ise tutulmasa bile mecburen öncelik veriyorlar; sonrasında ise eğer gerçekten beklendiği gibi tutulmadı ise (Mi5s gibi) biraz daha geri plana atılıyor.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
İşlemci ve performans farkını 2 sene sonra net bir şekilde görürsünüz. Keşke 300-400 fazla verip sd835 alsaydım dersiniz. İki telefonun da kamera donanımları aynı. Mi note 3'ün kamera yazılımı daha iyi şu an. Ancak mi6 amiral gemisi olduğu için her türlü yazılım desteği alacaktır. Yüksek ihtimalle kameralar arasındaki farklar kapanacaktır. Ki sd835 şarj tüketimi konusunda çok başarılı bir işlemci, üstelik en iyi işlemcilerden biri ki grafik işleme birimini tartışmaya dahi gerek yok. Kısacası, cihazı 4-5 sene kullanmayı düşünmüyorsanız mi note 3 iyi bir tercih olur ancak cihazı uzun süreli kullanmak niyetindeyseniz kesinlikle mi6 almalısınız. Mi6'nın çerçevesi paslanmaz çelikten, mi note 3'ün ise alüminyumdan yapılma. Bu biraz ağır yapıyor mi6'yı ama kullanma hissini de bir o kadar iyi hale getiriyor.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Durumu musait olan mi 6 alsin cok basarili bir cihaz. Note 3 te guzel cihaz o da alinabilir aralarinda 3310 la kiyaslanacak kadar bi fark yok emin olun

Hurşit Arslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hurşit
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Xiaomi markasından bi telefon almak istiyorum mi 7 çıkarsa 1 ay içersinde onu almayı düşünüyorum ama çıkmazsa bunlardan birini alıcam ben fazla oyun falan oynamam sosyal medyada çok takılırım şarjı 1 gün çıkarması önemli benim için note 3 sd 666 mi 6 sd835 bu biraz benim aklımı karıştırıyor yani kasmicak donmicak 1 2 sene sonra sorun çıkarmasın istiyorum. bi de hangisinin kasası daha sağlam mi6 kenarları soyuluyormuş öyle dediler yani bilmiyorum çok kararsızım ne yapmalıyım sizce?
[doublepost=1525452543,1525452511][/doublepost]mi6 dan başka cihaz kargadan başka kuş tanımam ,telefonun kralı Mİ 6 dır

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
tabiki mi6 bu secenekler arasında...
[doublepost=1525524790,1525524456][/doublepost]
snapdragon 835
Quallcom sdm660

birde ek olarak bu tamamen yanlış . yanlış yönlendirmeyin milleti mi note 3 sd 660 cpuz orada yanlıs yazmıs olabilir kutusunda bile sd660 yazar:)

Üst Alt