Mobil veri kullanırken çok şarj yiyor bende de 3 saat ekran süresi aldığım zaman oldu.Miu 11 geçeli 2 gün oldu sarj su gibi gidiyor oyun oynadığım zamanlarda 2 saat ekran süresi alabiliyorum telefon çöpe döndü hücre bekleme ilk 3 sırada yer alıyor tek sorun bende galiba
Android yükseltmelerinde ilk güncellemeler her zaman sıkıntılıdır. Forumdaki negatif yorumlardan ders çıkarıp beklemekte fayda var diye düşünüyorum.Beyler bazı arkadaşlar yazmış şarj su gibi gidiyor bazıları arttı ? Kafam karıştı guncellesem mi güncellemesem mi
Amoled ekranlı cihazlara gelir ortam ekranı menüsü olarak. Mi6 ips ekran olduğu için gelmez, gelse de şarjı cayır cayır yakarArkadaşlar always in display özelliği geldi mi cihaza
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
Teşekkür ederim bilgi içinAmoled ekranlı cihazlara gelir ortam ekranı menüsü olarak. Mi6 ips ekran olduğu için gelmez, gelse de şarjı cayır cayır yakar
Bence güncelleme, şarjı çok yiyorBen hala miu 10.3.4 güncellemesi de kaldım yüklüyorum güncelleme olmuyor bir türlü bu direk magisk ten yüklesem yada indirip kursam olurmu acaba?