Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi6 Global Kararlı Rom V11.0.6.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları
Uçmuş ise yapıcak birşey yok hocam tekrar twrp flashlamanız gerekiyor.
Uçmaması için offical twrp flashladıktan sonra uygun sürüm olan bir magisk flashlayınız.
Cihaz üzerinden flasladim mi logosunda kaldı yanıp söndü bende geri yükle seçeneğinden yuklme yaptim şu an vifi çalışmıyor daha saglikli bağlantı varmi
Twrp üzerinden Recovery romu indirerek kurulum yapacaksınız. Global romda iseniz Dalvik / Art Cache - Cache, yaparak güncelleyebilirsiniz.
Farklı bir romdan geliyor iseniz 4 wipe ile geçiş yapabilirsiniz.
51 gb gösteriyor, neden böyle oldu ki nerde yanlış yaptım anlamadım hocam 64 gb hadi 3-4 gb sistem dosyası diyelim sanırım kalıntılar kaldı nasıl silebilirim
51 gb gösteriyor, neden böyle oldu ki nerde yanlış yaptım anlamadım hocam 64 gb hadi 3-4 gb sistem dosyası diyelim sanırım kalıntılar kaldı nasıl silebilirim
Şuan v11-0-6-0 yükleyeceğim hocam fabrika ayarlarına çevirme şansım yok, wipe/ format data yaptım başka işlem yapmam gerekiyor mu, çünkü her konuda farklı yapılıyor kafam karıştı cihazımda 2. alan kuruluydu silinmemiş olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Romu yükledim ama olmadı, mi simgesi gelip gidiyor tekrardan kendini başa boot ediyor anlamadım, gece işe gideceğim umarım o zamana kadar yapabilirim wipe işlemlerinde mi yanlışlık yaptım bilemiyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz
""Bu işlemleri baştan sona uyguladım yine olmadı""
"Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
*Wipe -Format Data / yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Gloabsl kararlı Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Hayırlı olsun. "
Şuan v11-0-6-0 yükleyeceğim hocam fabrika ayarlarına çevirme şansım yok, wipe/ format data yaptım başka işlem yapmam gerekiyor mu, çünkü her konuda farklı yapılıyor kafam karıştı cihazımda 2. alan kuruluydu silinmemiş olabilir mi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Romu yükledim ama olmadı, mi simgesi gelip gidiyor tekrardan kendini başa boot ediyor anlamadım, gece işe gideceğim umarım o zamana kadar yapabilirim wipe işlemlerinde mi yanlışlık yaptım bilemiyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz
""Bu işlemleri baştan sona uyguladım yine olmadı""
"Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
*Wipe -Format Data / yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Gloabsl kararlı Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Hayırlı olsun. "
Anlatıma göre işlem yapıyor iseniz adımlar doğru, uygulama kısımında bir eksiklik yapıyor olabilirsiniz. Adım adım ilerleyiniz.
Aynı durumla karşılaşıyor iseniz Fastboot rom ile Temiz kurulum yapmanız önerilir.