Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi6 Global Kararlı Rom V11.0.6.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-Ota Bağlantısını indirerek V11.0.3.0.PCAMIXM Romun dan sistem güncelleyici uygulamasını kullanarak Güncelleme paketini seç yaparak güncelleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
*Wipe -Format Data / yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Gloabsl kararlı Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Hayırlı olsun.
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
*Wipe -Format Data / yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Gloabsl kararlı Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Hayırlı olsun.
Benim telefonda twrp ve magisk yüklü. Geçen haftalarda ilk kez güncelleme geldiğinde, sanırım 632mb.felan idi. O güncellemeyi otadan yüklemek istedim. Güncellemeyi yükledi, ama açılışta twrpye atıp sistemi yeniden başlattığında güncellemenin uçup eski haline döndüğünü gördüm. Herhalde twrpden yüklememiz gerek diye sizin twrpden güncelleme linkinde yer alan 1.68gblık veriyi indirdim.
Bu zamana kadar da yüklemedim, nasılsa önemli bir değişiklik yok diye.
Bugün baktım güncelleme yenilenmiş boyutu 1.7gb.olmuş Habire de uyarıp duruyor, güncelle diye
Sizce twrpden güncellemeli miyim?
İşte ben de magisk flashlamak istedim ama maalesef twrp de uçmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Facebook'ta bizim bir mi 6 grubumuz var. Orada bir arkadaşa da twrp üzerinden güncelle bişi olmaz dediydim. Şimdi onun da telefonu mi logosunda kalmış telefonu açılmıyormuş. Adama yardım edelim derken elimize yüzümüze bulaştırdık, şimdi benden cevap bekliyor. Sizce ne yapmalı?