- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya orjinaldir sahtedir bilemem fakat görselden gördüğüm kadarıyla bildiğim birşey var ki üretileli 2 yıl olmuş bir batarya. Uzun vadeli performans göstereceğini sanmam. Umarım yanılırım.Bende emin değilim ama bana gelen üzerinde ki yazılar soluk değildi onu söyleyebilirim,birde başka arkadaş taktı memunum dedi en son tabi size kalmış. Eğer sahte ise yıllardır sahte satıyor olmaları lazım ama bayadır varlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun cevabını en iyi siz verirsiniz. Örneğin eu beta romda haftalık güncellemede bazen yeri geliyor ekran süresi 1 saat kısalıyor. Batarya değiştirmeden önceki durum ile sonraki durumu kıyaslayıp farkın sizi tatmin etmesi önemli. Hala var mıdır bilmem ama zamanında stabil ve pil tüketimi cimri diye mi6 da 9.2.2.2 sürümünde kalanlar vardıKonu sahibi arkadaşın affına sığınarak, Cihazım mi 6 değil ama konu batarya olunca deji muhabbeti de geçmiş sormak istiyorum..
Uçak modu açık, sim kart takılı değil..
Cihaz mi4..
Sizce iyi mi bu süreler..
Deji batarya alıp taktım.. 16 gün oldu..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.